Neler Yeni

Resident evil mı gow mu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ulan şimdi rdr2 fanı olmayayım bxksbxksbxksnx oynadıktan sonra
valla ne diyim rdryi oynamadan önce gow çok iyi en iyi oyun falan diyordum rdrden sonra fikrim tamamen değişti rdr2 En iyi oyundur

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
arkadaşımla birlikte resident evil 2 ve 3 almak istiyoruz hatta direkt hikaye için village , 7 falanda almak istiyoruz ama bir yandan da gow da almak istiyoruz ama zam yeme olasılığıda var sizin düşünceleriniz ne?
bu arada hepsini aynı anda alamayacağız yani ya gow alacağız ya da re alacağız ( 4 oyun ) ya da village ve 7 nin hikayesini öğreneceğiz ve gow alacağız
Hocam GOW'u 2 hafta sonra epic Games'ten kuponla 150 liraya alabilirsiniz. Şimdi de RE7 alın bence. Biraz geçiyor ama en mantıklı bu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
On

Hayda ama gow ragnorok oynamadım daha 😐 .d
ragnarok görsel olarak hikaye işlenişi olarak güzeldi ancak kısa kesilmiş bi oyun kendisi çoğu yerde o boşluğu hissediyorsunuz rdrde öyle değil hikaye gene gow gibi çizgisel gidiyor ancak açık dünyası o kadar detaylıki o çizgiselliği hissetmiyorsunuz mesela silahı döndürerek kılıfa koyabiliyorsunuz npclerin yapay zekası çok iyi çok nadiren sapıttılar 80 saat oynanışımda yan görevleri gene güzeldi yabancıların ne yapacağını kestirememek aynı şekil

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
ragnarok görsel olarak hikaye işlenişi olarak güzeldi ancak kısa kesilmiş bi oyun kendisi çoğu yerde o boşluğu hissediyorsunuz rdrde öyle değil hikaye gene gow gibi çizgisel gidiyor ancak açık dünyası o kadar detaylıki o çizgiselliği hissetmiyorsunuz
Mitoloji oyunu olmasına rağmen çok başarılı bence rdr2 ye dönersek ben şu anki sistem ile oynarsam 1080p low ayar oynayabilirim 40-55 FPS arası ama sonra oynarsam yeni sistem dizeceğim için 1080p yüksek ayarda oynayacağım sence nasıl yapayım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam GOW'u 2 hafta sonra epic Games'ten kuponla 150 liraya alabilirsiniz. Şimdi de RE7 alın bence. Biraz geçiyor ama en mantıklı bu
hocam ben önceki indirimde kupon kullandımda hala kullanabilir miyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mitoloji oyunu olmasına rağmen çok başarılı bence rdr2 ye dönersek ben şu anki sistem ile oynarsam 1080p low ayar oynayabilirim 40-55 FPS arası ama sonra oynarsam yeni sistem dizeceğim için 1080p yüksek ayarda oynayacağım sence nasıl yapayım
ben imzadaki sistemle 1080p yüksek ayarlar fsr açık bi şekilde 70+ fpslerde oynadım oyunun optimizasyonuda çok iyi o konuda hele hele şuanki portlara baktığımızda rahat oyunu kaldırabilecek sistemde oyun acayip düşük fps veriyor gibi sorunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca rdr benim sonunda ağladığım tek oyundur normalde duygusuzun tekiyimdir

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
ben imzadaki sistemle 1080p yüksek ayarlar fsr açık bi şekilde 70+ fpslerde oynadım oyunun optimizasyonuda çok iyi o konuda hele hele şuanki portlara baktığımızda rahat oyunu kaldırabilecek sistemde oyun acayip düşük fps veriyor gibi sorunlar

Beni kratos ölürse de ağlamam sıkıntı yok 💀 oynarım o zman xksbxksnx

Ya gaza geldim gece gece int de iyi hemen oynayabilirim ne yapayım hxksbx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich