*CaptainVictory*
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
bilmiyorum kralFromsoftware parayı basmasa alabilir miydi geçen sene![]()
bilmiyorum kralFromsoftware parayı basmasa alabilir miydi geçen sene![]()
Sadece gow seviyorum diye koydum ben Rocket league da inandıysan bir şey demiyorum hdksbxksnx ( yanlış anlama hocam ama bende (!) Koymaliydım saçma olmuş biraz cümle ndkwnxkwbxnpfpyi görünce ironi olduğunu düşünmüyorum
Rdr2 şans vereceğim o zman ama bu sefer crack değil satın alacağım kaç tl ortalama hocam?evet 1. chapter sıkıcı gelicektir normal ancak 2. chapterdan sonrasından acayip zevk alıcaksın
380tl inidirimde şu anSadece gow seviyorum diye koydum ben Rocket league da inandıysan bir şey demiyorum hdksbxksnx ( yanlış anlama hocam ama bende (!) Koymaliydım saçma olmuş biraz cümle ndkwnxkwbxn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece gow seviyorum diye koydum ben Rocket league da inandıysan bir şey
Rdr2 şans vereceğim o zman ama bu sefer crack değil satın alacağım kaç TL ortalama hocam?
Ne zmana kdr hocam ?380tl inidirimde şu an
13 temmuza kadar yanlış hatırlamıyorsam.Ne zmana kdr hocam ?
13 temmuza kadar oyuna türkçe yama kurabilirsin makine çeviriden elle çevirilmiş gibi ancakNe zmana kdr hocam ?
Yani değer mi sence13 temmuza kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Değer mi hocam sence Xbox 9. Nesil kol var bide daha iyi olur herhalde hissiyat flan13 temmuza kadar oyuna türkçe yama kurabilirsin makine çeviriden elle çevirilmiş gibi ancak
hocam re2 remake için tr yama bildiğin var mı acaba13 temmuza kadar oyuna türkçe yama kurabilirsin makine çeviriden elle çevirilmiş gibi ancak
değer gibi reisYani değer mi sence
Değer mi hocam sence Xbox 9. Nesil kol var bide daha iyi olur herhalde hissiyat flan
O zman paraya kıyacağız gibihocam re2 remake için tr yama bildiğin var mı acaba
değer gibi reis
kolla ben oynayamadım rdryi kola çok alışkın olmadığımdan bu arada değil 380 tl 1380 tl olsun gene değerYani değer mi sence
Değer mi hocam sence Xbox 9. Nesil kol var bide daha iyi olur herhalde hissiyat flan
Ulan şimdi rdr2 fanı olmayayım bxksbxksbxksnx oynadıktan sonra13 temmuza kadar oyuna türkçe yama kurabilirsin makine çeviriden elle çevirilmiş gibi ancak
https://yamatr.com/resident-evil-2-turkce-yama/ dx11 versiyonunda çalıştırmanız gerekiyorhocam re2 remake için tr yama bildiğin var mı acaba