*CaptainVictory*
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
evet öylerdr2 nin hakkıydı bu arada
evet öylerdr2 nin hakkıydı bu arada
Aradaki ay farkını söyleyeyimmi kanka buda çok etkiliyor gow nisan rdr ekim rdr nisan veya mayıs gibi çıksaydı gowun şansı yoktu bile goty içinAynı yılda çıkmasına rağmen gow kazandı yılın oyunu ödülünü![]()
Ben sevmiyorum demedim reis oyun tas gibi sadece demek istediğim oyun çok at üzerinde geçiyor sıktı beni ilk 30dk sildimolabilir ancak demek istediğim sen sevmedin diye o oyun berbat olmuyor xd ? veya at sürme simülatör olmuyor ona bakarsak gowda balta ile bulmaca yapma simülatör
max fanboy diyorum altına imza kaşe bırakıyorumEn iyisi Rocket league araba var uçuon flan
Ciddiye aldiysan ne diyim ben xhskxbksnxmax fanboy diyorum altına imza kaşe bırakıyorum
ilk 30 dk zaten sana oyunu öğretmek için hatta ilk chapter 2. chapterdan sonra açılıyor oyun ilk chaptera başladıktan sonra 1 ay bıraktım oyunu yavaş ilerliyor diye sonrasında 2. chapterda oyun bir açıldı gömüldüm içineBen sevmiyorum demedim reis oyun tas gibi sadece demek istediğim oyun çok at üzerinde geçiyor sıktı beni ilk 30dk sildim
Her şeyin sonuna (!) Koymadan anlamak zor mu cidden ?max fanboy diyorum altına imza kaşe bırakıyorum
Fromsoftware parayı basmasa alabilir miydi geçen senebu arada beyler sony gow 2018'de parayı basmasa yılın ödülünü alamazdı btw
Ben şimdi gene şans mı veryeim bu rdr2 ye anlamadım?ilk 30 dk zaten sana oyunu öğretmek için hatta ilk chapter 2. chapterdan sonra açılıyor oyun ilk chaptera başladıktan sonra 1 ay bıraktım oyunu yavaş ilerliyor diye sonrasında 2. chapterda oyun bir açıldı gömüldüm içine
pfpyi görünce ironi olduğunu düşünmüyorumHer şeyin sonuna (!) Koymadan anlamak zor mu cidden ?
evet 1. chapter sıkıcı gelicektir normal ancak 2. chapterdan sonrasından acayip zevk alıcaksınBen şimdi gene şans mı veryeim bu rdr2 ye anlamadım?