Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
50 gowda 1 rdr2 etmezPardon sayı biraz yanlış oldu. 50 tane RE bir GoW etmez
50 gowda 1 rdr2 etmezPardon sayı biraz yanlış oldu. 50 tane RE bir GoW etmez
Bak o konu da katılıyorum50 gowda 1 rdr2 etmez
katılıyorum re serisi alınabilir gow hikayesel olarak eh denebilecek bi seri bence (4 ün oynanışı çeşitliydi ilk 3 oyuna göre (2 silah falan) muspelheim ile valkürler (özellikle 9 valkür kanser etti)O Şekildede yapabilirsiniz ancak resident evil'in ilk zamlanacak oyunu village olacaktır tüm oyunları zam yedi ama tek 8 yememişti.
evet gow benide çok kanser etmişti.katılıyorum re serisi alınabilir gow hikayesel olarak eh denebilecek bi seri bence (4 ün oynanışı çeşitliydi ilk 3 oyuna göre (2 silah falan) muspelheim ile valkürler (özellikle 9 valkür kanser etti)
rdrden sonra hikayeli oyun oynayasım gelmiyor o yüzden re serisini falan almadım hiç rdr oynamasaydım kesinlikle alırdımevet gow benide çok kanser etmişti.
evet rdr2 den sonra bana en çok zevk veren oyun re4 remake'ti efsane oyun yardrden sonra hikayeli oyun oynayasım gelmiyor o yüzden re serisini falan almadım hiç rdr oynamasaydım kesinlikle alırdım
oda çok pahalı alamazdım rust falan aldımevet rdr2 den sonra bana en çok zevk veren oyun re4 remake'ti efsane oyun ya
Haydaaa at sürme oyunun için riskli söylemler50 gowda 1 rdr2 etmez
Dad SimulatorHaydaaa at sürme oyunun için riskli söylemler
BooyyyDad Simulator