Neler Yeni

Resident evil mı gow mu?

Cihangir

80+ Gold
arkadaşımla birlikte resident evil 2 ve 3 almak istiyoruz hatta direkt hikaye için village , 7 falanda almak istiyoruz ama bir yandan da gow da almak istiyoruz ama zam yeme olasılığıda var sizin düşünceleriniz ne?
bu arada hepsini aynı anda alamayacağız yani ya gow alacağız ya da re alacağız ( 4 oyun ) ya da village ve 7 nin hikayesini öğreneceğiz ve gow alacağız
kesinlikle gow

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Haydaaa at sürme oyunun için riskli söylemler
at sürme ?? kankam oyun 1899 da geçiyor adamlar napsın uçan arabamı üretsin ışınlanmayımı bulsun daha biz bulamamışız gowuda 50 saat zevkle oynadım ancak rdr2 etmiyor rdrnin getir götürünü yapar gow 2018
1688591993749.png

1688592034546.png

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Helixo

80+ Bronze
arkadaşımla birlikte resident evil 2 ve 3 almak istiyoruz hatta direkt hikaye için village , 7 falanda almak istiyoruz ama bir yandan da gow da almak istiyoruz ama zam yeme olasılığıda var sizin düşünceleriniz ne?
bu arada hepsini aynı anda alamayacağız yani ya gow alacağız ya da re alacağız ( 4 oyun ) ya da village ve 7 nin hikayesini öğreneceğiz ve gow alacağız
re

Resident evil​

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben 200 saatten fazla oynadım 💀
olabilir ancak demek istediğim sen sevmedin diye o oyun berbat olmuyor xd ? veya at sürme simülatör olmuyor ona bakarsak gowda balta ile bulmaca yapma simülatör

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
at sürme ?? kankam oyun 1899 da geçiyor adamlar napsın uçan arabamı üretsin ışınlanmayımı bulsun daha biz bulamamışız gowuda 50 saat zevkle oynadım ancak rdr2 etmiyor rdrnin getir götürünü yapar gow 2018
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynı yılda çıkmasına rağmen gow kazandı yılın oyunu ödülünü 🗿

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
olabilir ancak demek istediğim sen sevmedin diye o oyun berbat olmuyor xd ? veya at sürme simülatör olmuyor ona bakarsak gowda balta ile bulmaca yapma simülatör
En iyisi Rocket league araba var uçuon flan

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
O Şekildede yapabilirsiniz ancak resident evil'in ilk zamlanacak oyunu village olacaktır tüm oyunları zam yedi ama tek 8 yememişti.
hocam arkadaşım yamuk yapacak gibi şimdi 7 alsam oda yeterli midir? diğerlerini artık ortak hesap falan halledeceğim

Top Bottom