Evkurdan taksitle telefon alınır mı

orcun38

80+
Reaksiyon skoru
5
Evkurdan taksitle telefon almayı düşünüyorum sırf elden taksit yapabilirim diye başka alternatif yollar düşündüm ama bulamadım kredi kartıda yok sizce ne yapabilirim Turkcellde Faturaya yansıtıp taksit oluyor mu bir yardımcı olursanız sevinirim sağolun

Evkurdan taksitle telefon almayı düşünüyorum sırf elden taksit yapabilirim diye başka alternatif yollar düşündüm ama bulamadım kredi kartıda yok sizce ne yapabilirim Turkcellde Faturaya yansıtıp taksit oluyor mu bir yardımcı olursanız sevinirim sağolun
türkcelle hiç bulaşma telefon 5k ise 8 9k ödüyorsun saçma faiz bindiriyor

En son rx 580 sistemi 28k ya satıyorlardı bence alma

Allahtan arkadaş taksitle ödicek tide 6 ay oturmuş birinin kefil olmasını istediler
Almadılar

türkcelle hiç bulaşma telefon 5k ise 8 9k ödüyorsun saçma faiz bindiriyor
Hmm evkurda öyle normalde telefon 6k vatanda evkurda peşin 7k 12 ay taksitle 9300 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son rx 580 sistemi 28k ya satıyorlardı bence alma

Allahtan arkadaş taksitle ödicek tide 6 ay oturmuş birinin kefil olmasını istediler
Almadılar
Evet baya pahalıymış

Hmm evkurda öyle normalde telefon 6k vatanda evkurda peşin 7k 12 ay taksitle 9300 oluyor

Evet baya pahalıymış
Vatanda 12 ay peşin taksit olur genelde

Alakasız ama şuan arab biri arıyo beni wp den

Vatanda 12 ay peşin taksit olur genelde

Alakasız ama şuan arab biri arıyo beni wp den
Vatanda peşin taksit oluyormu iyiymiş
Arab konusuna gelirsek dikkat et:)

Ben oradan bir şey almazdım. Çok kazık fiyatları var.
Kesinlikle ama bir şey almak istiyorsam taksitle almalıyım kredi kartıda yok peşin taksit bildiğim tek burası var

Vatanda peşin taksit oluyormu iyiymiş
Arab konusuna gelirsek dikkat et:)
Taksit seçenekleri var orda kartın neyse bak

Arab gibi gördüm afrikalı bi bayanmış ne alaka bilmiyorum JAKQMWWNWWHQJNSS

Teb yeni üyelere 1.99 dan kredi veriyor 12 ay taksit ile istersen yeni hesap açıp çekebilirsin

Çalışıyorsanız kredi çekebilirsiniz. Evkura bulaşmayın, senetle veriyor çok fazla hinlik dönüyor senet işlerinde. Faturaya ek alın daha iyi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri