Çözüldü✓ Ekran kartı aldım ama 98 derece!!!

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,966
İkinci el bir 6800XT aldım, kart dün geldi bugün sisteme taktım ve kartın yükte 98 derece gördüğünü fark ettim. Satıcı ısrarla bunun normal olduğunu savunuyor. Ben mi yanılıyorum bu kart için bu sıcaklık cidden normal mi?

Edit: Hotspot sıcaklığından bahsediyorum yanlış anlaşılıyor sanırım belirtmek istedim.

Son düzenleme:
İkinci el bir 6800XT aldım, kart dün geldi bugün sisteme taktım ve kartın yükte 98 derece gördüğünü fark ettim. Satıcı ısrarla bunun normal olduğunu savunuyor. Ben mi yanılıyorum bu kart için bu sıcaklık cidden normal mi?
Tabi ki de değill! Keşke alırken test yapsaydınız.

Hayır asla normal değil , alırken test etmediniz mi ? Kasaniz nasıl ve fan durumu nedir ?

mining çıkması olma ihtimali yüksek. kartın ilk satın alınma tarihi ne

Hahahah normal olduğunu mu savunuyor. Bunun nesini sorguluyorsun ki iade et gitsin.

Edit: Eğer Tjunk sıcaklığına bakıyorsan o normal olabilir. Furmark ekran görüntüsü at.

Son düzenleme:
Burada 6800XT veya o civarda kartlar kullanan varsa sizde değerler nasıl? Cidden çok mu fazla kalıyor?

98 derece tüm ekran kartları modelleri için aşırı derecede anormal 85 üstü her türlü anormal derecedir.

Kartın markası ne? Hiçbir kart için 98 derece normal değil

Test etmeden 2. el kart mı aldın. en az 20 derece fark var normalleriyle arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,407
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri