Çözüldü✓ Ekran kartı aldım ama 98 derece!!!

İkinci el bir 6800XT aldım, kart dün geldi bugün sisteme taktım ve kartın yükte 98 derece gördüğünü fark ettim. Satıcı ısrarla bunun normal olduğunu savunuyor. Ben mi yanılıyorum bu kart için bu sıcaklık cidden normal mi?
Fan değerlerini gosterip fotoğraf atar mısınız
MSI afterburner vs

Fan dönüyor mu hocam 98 dereceyi bi kere döndüm oda 1030 kartımın fanı bozulmuştu

Test etmeden 2. el kart mı aldın. en az 20 derece fark var normalleriyle arasında
Benim 6600XT maksimum 85-88 derece civarını görüyor. Bu cidden fazla geldi bana da 20 derece fark olunca o zaman 6600XT den normalde daha serin mi olmalı kart?

Param güvende ile almışsındır umarım. Furmark testlerini falan almadan seçmeseydin bari

Benim 6600XT maksimum 85-88 derece civarını görüyor. Bu cidden fazla geldi bana da 20 derece fark olunca o zaman 6600XT den normalde daha serin mi olmalı kart?
Senin 6600xt de sıcak geldi bana 85-88 fazla o karta. Senin fan yönün mü sıkıntılı kasada acaba

hocam o da fazla

hava sirkülasyonu falan nasıl?

Geri