Kasanın yan kapağını aç ve öyle de dene 80-85'lere hiç inmiyorsa direkt iade et. 98 derece olması hiç normal değil. Bide ekran kartının vidasında koruma bandı var mı? Bakar mısınİkinci el bir 6800XT aldım, kart dün geldi bugün sisteme taktım ve kartın yükte 98 derece gördüğünü fark ettim. Satıcı ısrarla bunun normal olduğunu savunuyor. Ben mi yanılıyorum bu kart için bu sıcaklık cidden normal mi?
Karta 8K verdim birdaha böyle kart bulmaya uğraşasım da yok, sorun şu yenilesem ve sıcaklık düşmese o zaman ne yapacam? Kartın içi daha önce açılmamış o halde kimse iade almaz o kartı.88 derece de fazla 6600xt için. Hangi modeli?
Macun felan kalmamış aldığın 6800xt'de ya da montajda temassızlık var. İki türlü de iade et macun ve termal pad alıp tamir etmeye çalışacağına.
Yan kapak açık. Koruma bandı var ona dikkat etmiştim.Kasanın yan kapağını aç ve öyle de dene 80-85'lere hiç inmiyorsa direkt iade et. 98 derece olması hiç normal değil. Bide ekran kartının vidasında koruma bandı var mı? Bakar mısın
O yüzden iade et diyorum zaten. Bu arada o kasa çok kötü her ne kadar görünüşü güzel olsa da. Fırına koy sistemi daha iyi. Satıp yenisini almanı tavsiye ederim. 10 derece farkettirir kaliteli mesh bir kasayla.Karta 8K verdim birdaha böyle kart bulmaya uğraşasım da yok, sorun şu yenilesem ve sıcaklık düşmese o zaman ne yapacam? Kartın içi daha önce açılmamış o halde kimse iade almaz o kartı.
İade etsem de yerine ne alacam?O yüzden iade et diyorum zaten. Bu arada o kasa çok kötü her ne kadar görünüşü güzel olsa da. Fırına koy sistemi daha iyi. Satıp yenisini almanı tavsiye ederim. 10 derece farkettirir kaliteli mesh bir kasayla.
ne kadara almıştın hocamİade etsem de yerine ne alacam?
Faturalı garantili ısınma derdi olmayan herhangi bir kart. 2k çözünürlük için istiyorsan 6700xt bile yeter.İade etsem de yerine ne alacam?
hocam ona sonra bakarız sen bu jartı elinden çıkar 8k ya rahat alırsınİade etsem de yerine ne alacam?
8K.ne kadara almıştın hocam
Adam sana 98 derece normal diyorsa bu işin içinde başka şeyler var adam dolandırmaya çalışıyor. Kartın videosunu çek sonra iade et eğer adam itiraz etmeye çalışsa bile seni haklı göreceklerdir ama bunu bir an önce yap.Karta 8K verdim birdaha böyle kart bulmaya uğraşasım da yok, sorun şu yenilesem ve sıcaklık düşmese o zaman ne yapacam? Kartın içi daha önce açılmamış o halde kimse iade almaz o kartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan kapak açık. Koruma bandı var ona dikkat etmiştim.
Serin gibiydi ne demek? Elini dokundurup tamam ya sıcaklığı iyi mi dedin?Furmark aldım ya serin gibiydi orada kart.
Evet. Diğeri bence AMD kartlarda pek bir şey ifade etmiyorHangi değere bakıyorsunuz Hotspot değerlerine mi?