Hocam gece gece kopartıyorsunuz yaŞu hotspot konusunda eminiz değil mi? RX 6600XT de bile 85 derece çok diye kartı 1800MHz de çalıştırıyorum haliyle 98 görünce baya korktum
Hocam gece gece kopartıyorsunuz yaŞu hotspot konusunda eminiz değil mi? RX 6600XT de bile 85 derece çok diye kartı 1800MHz de çalıştırıyorum haliyle 98 görünce baya korktum
Valla sıcaklık konusunda takıntım var biraz. Ekranda 98 derece görünce hele de yeni gelen bir kartta...Hocam gece gece kopartıyorsunuz ya
Benden daha iyi bilenler iyi diyor hocamValla sıcaklık konusunda takıntım var biraz. Ekranda 98 derece görünce hele de yeni gelen bir kartta...
6600XT yi cidden çok ağır oyunlar hariç 1800MHz de kullanıyorum, büyük ihtimalle bu kartın da hızını kısarım biraz ama bu hali bile normal sayılıyorsa iyi.
Kartın sıcaklığını göstermedi ki. Devlet sırrı gibi saklıyor. Hotspot/Tjunk sıcaklığı ayrı kartın genel sıcaklığı ayrı.Benden daha iyi bilenler iyi diyor hocam
Kartın sıcaklığını göstermedi ki. Devlet sırrı gibi saklıyor. Hotspot/Tjunk sıcaklığı ayrı kartın genel sıcaklığı ayrı.
Elimde fotoğraf yok olsa çoktan atmıştım zaten. Yarın ayrıntılı olarak tüm testleri yapacağım o zaman değerler normal mi diye foruma da konu açarım.Kardeş furmark değeri nedir ?
Kartın sıcaklığını göstermedi ki. Devlet sırrı gibi saklıyor. Hotspot/Tjunk sıcaklığı ayrı kartın genel sıcaklığı ayrı.
galiba öyleyeni geldim, hotspot mu 98 miş
Sizdeki hangi modeli? Sizdeki tepe seviyeyse o zaman benimki normal sayılır sanırım.Hotspot için normal kabul ediliyor bendeki 6800 XT de 90-95 arası.