Burak Aksoy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 847
Bu olanlar iktidarın suçu değil beyler ona kazandıran muhalefetin suçudur. O yüzden çok şey etmeyin siz.
Amin diyelim bizde, inşAllahAllahım bu kadar içten hiç dua etmedim İNŞALLAH Ölmeden şu %52lik kısmın acı cektigini sürünerek vasat bi hayat yaşadıgını görmeden gitmiyim AMİN.
Hem döviz hem de %2 vergi artışı etkileyecek.beyler ekipmanlara çok fazla yansırmı sallıyorum 2000 tllik klavye çok etkilenirmi
sporcular bunu beğenmediDostum bir zaman gelecek ve artık "Oksijen Vergisi" ödeyeceğiz onu bekliyorum. Herkes kaç litre oksijen tükettiyse o kadar para ödeyecek sanırsam. Hiç şaşırmam böyle bir vergi çıkartırlarsa. Sağlıklı bir insan ortalama gündelik olarak 53 Lt. oksijen tüketir. Bir litresi 1 ₺ olsa ayda 53x30=1.590 ₺ aylık oksijen vergisi öderiz. Güzel para.
Etkileyebilir %18 den %20 olacakbeyler ekipmanlara çok fazla yansırmı sallıyorum 2000 tllik klavye çok etkilenirmi
Boşver hocam. Sen kendini kurtarmaya bak.Allahım bu kadar içten hiç dua etmedim İNŞALLAH Ölmeden şu %52lik kısmın acı cektigini sürünerek vasat bi hayat yaşadıgını görmeden gitmiyim AMİN.
Sen çok zengin misin ? Merak ettim aynı şeyler seni etkilemiyor sanırım.Allahım bu kadar içten hiç dua etmedim İNŞALLAH Ölmeden şu %52lik kısmın acı cektigini sürünerek vasat bi hayat yaşadıgını görmeden gitmiyim AMİN.
Knk adam haksız sayılmaz aslında muhalefet kendi arasında bile doğru düzgün anlaşamadı perde arkasında. Kendilerinin de iktidardan bir farkı yok hepsi beş para etmez. Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan vb devlet adamları yok artık bizde sorun burada. O insanları kaybettikBöyle diyip kabullenmeye devam