🔥Yurt dışı TELEFON vergisi 20.000 TL OLDU 🔥

Sorunun cevabın öğrenemedim Twitter'da da araştırıyorum da şimdi yurt dışına çıkmadan harcı vergi dairesi üzerinden yatırsak ve yurt dışına sonra çıksak acaba kabul oluyor mu olmuyorsa ki yatıranlar var böyle boş yere 6k'nın bir de iadesi ile uğraşacağız şuan bu durum olmuyorsa en hızlı çözüm pasaport bulmak her yıl sene başında zam yapılan harçlara gece yarısı zam geldi olacak gibi değil

Valla gram üzülmüyorum insanlar hakettiğini yaşar millet olarak hakettiğimizi yaşıyoruz bizim millete müstahak markete girince ekmek alırken kırk kere düşünen herif milyonları bozuk para gibi harcayanları savunmaya devam etsin

Kurunun yanında yaşta yanıyor ama ben öğrenci olarak telefon alamıyorum hala p20 lite var öğrenci indirimi gelecekte ben alacam bir ara heves ettim 12 mini alayım diye 1 ayda 3 4 kere zam geldi

Sorunun cevabın öğrenemedim Twitter'da da araştırıyorum da şimdi yurt dışına çıkmadan harcı vergi dairesi üzerinden yatırsak ve yurt dışına sonra çıksak acaba kabul oluyor mu olmuyorsa ki yatıranlar var böyle boş yere 6k'nın bir de iadesi ile uğraşacağız şuan bu durum olmuyorsa en hızlı çözüm pasaport bulmak her yıl sene başında zam yapılan harçlara gece yarısı zam geldi olacak gibi değil
Aynı durumdayım annem babam Dayım ve benim telefonların hepsini ödedim parasını 4 gün sonra yurtdışına çıkıcaz bakalım olacakmı

Aynı durumdayım annem babam Dayım ve benim telefonların hepsini ödedim parasını 4 gün sonra yurtdışına çıkıcaz bakalım olacakmı
Bende bileti aldım bu gece uçuyorum saat 10 gibi gümrükten çıkıp sonra kayıt işlemini deneyeceğim. Siz yeni bir şey öğrenebildiniz mi bu yöntemle ilgili?

Bende bileti aldım bu gece uçuyorum saat 10 gibi gümrükten çıkıp sonra kayıt işlemini deneyeceğim. Siz yeni bir şey öğrenebildiniz mi bu yöntemle ilgili?
Maalesef 4 telefonun parasını ödedim pazartesi günü çıkıp giricem

Burada vergileri savunan bir multimilyoner kardeşimiz vardı,gelsin buraya derhal.

Biz konuşsak da bir şey değişmiyor. Çoğunluk hâlâ memnun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri