Gamepower medusa kullanmıştım o çok iyiydi 3-4 yıl oldu alalı hala taş gibi çalışıyor kizaru da iyi model öneriliyor çokçaMerhaba arkadaşlar 800-900 TL arasında 7.1 oyuncu kulaklığı arıyorum.
Kafam biraz büyük bu yüzden kafa bandı rahat bir kulaklık arıyorum.
USB girişli olmasını istiyorum.
Gamepower Kizaru'yu kullanan var mı alınır mı?
Şuan kizaru kullanıyorum fp olarak gayet başarılı bi kulaklık ve ben 2. el aldım 2 ay önce 200 lirayaMerhaba arkadaşlar 800-900 TL arasında 7.1 oyuncu kulaklığı arıyorum.
Üst kısım kafa bandı nasıl peki rahat mı?Şuan kizaru kullanıyorum fp olarak gayet başarılı bi kulaklık ve ben 2. el aldım 2 ay önce 200 liraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7.1 hissiyatını gayet iyi veriyor ayrıca titreşim modu da gayet iyi
Üst kısım kafa bandı nasıl peki rahat mı?
şuan kullanıyorum tirişimi mükemmel hergün bi doz alıyuor çıkıyom oyunlarda da mükemmelMerhaba arkadaşlar 800-900 TL arasında 7.1 oyuncu kulaklığı arıyorum.
hocam memnun musunuz kulaklıktanGamepower Kizaru'yu sipariş ettim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın.hocam memnun musunuz kulaklıktan
razer blacshark v2x sıfır aldım 800 tl ydi vay beMerhaba arkadaşlar 800-900 TL arasında 7.1 oyuncu kulaklığı arıyorum.
şuanda 1300 tl aslında bütçe arttırıp onu alsaydın çok iyi olurdu neyse sipariş etmişsin artıkrazer blacshark v2x sıfır aldım 800 TL ydi vay be![]()