HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,968
XFX SWFT 210 RX 6600 XT ekran kartım için termal PAD ve Termal Macun değiştirme kararı aldım.
Elimde Arctic MX-4 var. (Şu an MX-4 sürülü MAX 71, Hotspot 85 derece.)
Macun olarak sıvı metal hariç daha kaliteli ne alabilirim?
Kimisi Thermal Grizzly Kryonaut öneriyor ama yüksek sıcaklıklarda performansının kötü olduğunu söyleyen de var. MX-4 sürmeli mi yoksa başka bir macun almalı mıyım?
www.n11.com
VRAM'ler MAX 70 derece görüyor, termal PAD değişmeli miyim?
Değişmem gerekiyorsa Termal PAD hangi marka almalıyım?
Pullsar Ice Dragon almayı düşünüyorum daha kalitelisi var mı?
www.n11.com
@Mehmet Yılmaz
Elimde Arctic MX-4 var. (Şu an MX-4 sürülü MAX 71, Hotspot 85 derece.)
Macun olarak sıvı metal hariç daha kaliteli ne alabilirim?
Kimisi Thermal Grizzly Kryonaut öneriyor ama yüksek sıcaklıklarda performansının kötü olduğunu söyleyen de var. MX-4 sürmeli mi yoksa başka bir macun almalı mıyım?
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1Gr 12.5W Yüksek Performanslı Thermal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1Gr 12.5W Yüksek Performanslı Thermal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
VRAM'ler MAX 70 derece görüyor, termal PAD değişmeli miyim?
Değişmem gerekiyorsa Termal PAD hangi marka almalıyım?
Pullsar Ice Dragon almayı düşünüyorum daha kalitelisi var mı?
Pullsar Ice Dragon Thermal Pad 100 x 100 x 1.0 Mm 17.0W/M x K Fiyatları ve Özellikleri
Pullsar Ice Dragon Thermal Pad 100 x 100 x 1.0 Mm 17.0W/M x K en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
@Mehmet Yılmaz