- Reaksiyon skoru
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bluetoothta geçikme hissetiriyormu kankaAşırı iyi mouse aktif kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsuntamam hocam sağolun hallettim
bluetoothta geçikme hissetiriyormu kankaAşırı iyi mouse aktif kullanıyorum
hayırlı olsuntamam hocam sağolun hallettim
bluetooth vs usb arasındaki geçikme farkı hissediliyormu denedinizmi3 aydır kullanıyorum gecikme, kaymazlık ve kayan pedinde herhangi bir aşınma dahaca olmadı. Kişisel yaşadığım sorun logitech g g102'den sonra geçince fare baya bir büyük geldi, alışınca daha rahat bir kavraması olduğunu fark ettim(eğimli yapısından dolayı). Genel ufak bir sorunu tırtıklı kaplama etiketi koymamışlar kutuya, fare alışana kadar biraz elinde kayıyor.
3 aydır kullanıyorum gecikme, kaymazlık ve kayan pedinde herhangi bir aşınma dahaca olmadı. Kişisel yaşadığım sorun logitech g g102'den sonra geçince fare baya bir büyük geldi, alışınca daha rahat bir kavraması olduğunu fark ettim(eğimli yapısından dolayı). Genel ufak bir sorunu tırtıklı kaplama etiketi koymamışlar kutuya, fare alışana kadar biraz elinde kayıyor.
çok iyi fiyat![]()
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
n11 telefon numarasını doğrulayana yüzde 10 indirim veriyor indirimi nays ile birleştirince 700 liraya geliyor.
satın aldım mouse hakkında fikri olan varsa yorum yapabilirmi?
Alıntıyı görüntüle
Bluetooth modunda hiç kullanmadım zaten 2.4 olan modda bile 1 ay gidiyor pili ama özellikle oyun sırasında Bluetooth ile kullanmak gecikme sağlıyor diyorlardibluetoothta geçikme hissetiriyormu kanka
hayırlı olsun
+beyler imzamdaki mouse satılıp bu alınır mı???
g102 den geçmek çok fark yarattı mı senin için ? Bende de g203 var geçsem mi arada kaldım şuan fiyatı görünce mantıklı geldi.3 aydır kullanıyorum gecikme, kaymazlık ve kayan pedinde herhangi bir aşınma dahaca olmadı. Kişisel yaşadığım sorun logitech g g102'den sonra geçince fare baya bir büyük geldi, alışınca daha rahat bir kavraması olduğunu fark ettim(eğimli yapısından dolayı). Genel ufak bir sorunu tırtıklı kaplama etiketi koymamışlar kutuya, fare alışana kadar biraz elinde kayıyor.
neyi bozuldu dikkat edelimBu mouse pek sağlam değil. Ben 3 ay kullandım hemen bozuldu.
mouse sinyal almayı kesti. pilini takıyorsun ama sinyal almıyor, çalışmıyor.neyi bozuldu dikkat edelim
iade edebildinmi ne yaptınmouse sinyal almayı kesti. pilini takıyorsun ama sinyal almıyor, çalışmıyor.
bence alınır steelseries inde pillisi var oda cok iyi duruyorpilli mouse mu alınır
iade aldılariade edebildinmi ne yaptın
bence alınır steelseries inde pillisi var oda cok iyi duruyor