Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,687
arkadaşlar merhaba laptop 10 yıla yakın olması lazım normalde açılıyordu ama startup menüsünde kaldı siyah bir biçimde ve başlatmamızı istiyor görsel şu şekilde
markasını yazarmısınız modeliniarkadaşlar merhaba laptop 10 yıla yakın olması lazım normalde açılıyordu ama startup menüsünde kaldı siyah bir biçimde ve başlatmamızı istiyor görsel şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
hp pavilion g6 i5markasını yazarmısınız modelini
exit deyip çıksanıza hocam siz o menüye kendimi girdiarkadaşlar merhaba laptop 10 yıla yakın olması lazım normalde açılıyordu ama startup menüsünde kaldı siyah bir biçimde ve başlatmamızı istiyor görsel şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir uyarı veridimi söylediği siteye gittim vpn le dearkadaşlar merhaba laptop 10 yıla yakın olması lazım normalde açılıyordu ama startup menüsünde kaldı siyah bir biçimde ve başlatmamızı istiyor görsel şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
"exit " diyince şu ekranı veriyor açtığımızda direkt bu ekran geldi nirde fanı dönmeyebiliyor arada ondan kaynaklı olabilir mi?exit deyip çıksanıza hocam siz o menüye kendimi girdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
herhangi bir uyarı veridimi söylediği siteye gittim vpn le de
Alıntıyı görüntüle
"exit " diyince şu ekranı veriyor açtığımızda direkt bu ekran geldi nirde fanı dönmeyebiliyor arada ondan kaynaklı olabilir mi? 2. hata galiba hocam
![]()
windows vb. kurulu değil diyor işletim sistemi kur diyor kurmadın mı sen windows ?"exit " diyince şu ekranı veriyor açtığımızda direkt bu ekran geldi nirde fanı dönmeyebiliyor arada ondan kaynaklı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
hocam kurulu idi ama biz biraz sakat bir yerde kurdurttuk w10prowindows vb. kurulu değil diyor işletim sistemi kur diyor kurmadın mı sen windows ?
hocam sistem de hdd ssd takılı değil mihocam kurulu idi ama biz biraz sakat bir yerde kurdurttuk w10pro
( kurduğumuz yer bir iş yeriydi ve bedavaya yaptırdık ama 6 ayda bir yenileme filan lazımmış yoksa lisans aktive edin diyor en azından benim pc de böyle dedi )
şimdi kursak düzelir mi?
hdd takılı mı şuan bi kontrol edermisinizhocam hdd ye kurduk ve hdd hala yerinde hatta bu olduğu için tak çıkarda yaptık olmadı
hocam geçmiş olsun hdd in ömrü bitmiş o hdddeki veriler ve win mevta olduhocam hdd ye kurduk ve hdd hala yerinde hatta bu olduğu için tak çıkarda yaptık olmadı
yapma be hocamhocam geçmiş olsun hdd in ömrü bitmiş o hdddeki veriler ve win mevta oldu
win 10 64 bit 30-35gb arası bir şeydi bir arkadaşım vardı kodlama ile gereksiz kod parçaları silip boyutunu küçültmüştü o sizin yapabilir misiniz bilmiyorum tavsiyem sata 240gb ssd almanız,geçmiş olsunyapma be hocam
neyse ssd aldırtmak için bahane oldu
bu arada windovs kaç gb yer kaplar ona göre alalım