İphone Zamlanıyor!! Evet TEKRAR

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,480
Mağaza kapatıldı. KDV Zammı işlenecek gibi gözüküyor.

3. zam geliyor.
x1.jpg

silmem gerekirse söyleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el ip12 yi kaca satarım? kozmetik 6 pil saglıgı 100, garantisi bitti ama kasko var 1 yıl daha ve kasko ucretsiz pil degisimi yapyor
3 yıl garantimi yani olutor ve değiştirdiniz mi batarya

2 ay önce 11 alanlar bile Kâr da :dddddddd

silmem gerekirse söyleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıl garantimi yani olutor ve değiştirdiniz mi batarya
Batarya degistirme hakkım var, haftaya degistiricem. Apple'nin kendi garantisi bitti, teknosadan alırken 3 yıllık calınma kırılma vs gibi seyleri bulunduran bir kasko yaptırdım.

İphone 14 pro max 100k olursa 2.el piyasası çoook yavaşlar.

Açıkcası bir telefona 90k vermek istemeyenler gidip 13 pro max ya da 13 ve altı modellere kaymaya başlar.

Yani 14 pro maxi olanlar satmak için fiyattan baya kırması lazım ama yine her türlü zararı olmuyor.

ülkeyi terkedelim artık herkes greencard başvursun ben başvurmuştum ama çıkmadı bankada dolar istiyormu greencard için
Hocam paran yoksa greencard çıksa bile gidemezsin. 2. neden ise 2022 de greencard kazanan kişilere hala ankara da mulakat tarihi vermediler.

Banka hesabında min 10k euro olması gitmeni kolaylaştırır

İphone 14 pro max 100k olursa 2.el piyasası çoook yavaşlar.

Açıkcası bir telefona 90k vermek istemeyenler gidip 13 pro max ya da 13 ve altı modellere kaymaya başlar.

Yani 14 pro maxi olanlar satmak için fiyattan baya kırması lazım ama yine her türlü zararı olmuyor.
14 Pro serisi cihazı olanlar fiyatı yükseltmeden şuan ki piyasa fiyatından çekirdek gibi satarlar.

Geri