furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,480
Mağaza kapatıldı. KDV Zammı işlenecek gibi gözüküyor.
3. zam geliyor.
3. zam geliyor.
iphone 13, 44k olur
ikinci el ip12 yi kaca satarım? kozmetik 6 pil saglıgı 100, garantisi bitti ama kasko var 1 yıl daha ve kasko ucretsiz pil degisimi yapyor
3 yıl garantimi yani olutor ve değiştirdiniz mi bataryaikinci el ip12 yi kaca satarım? kozmetik 6 pil saglıgı 100, garantisi bitti ama kasko var 1 yıl daha ve kasko ucretsiz pil degisimi yapyor
ülkeyi terkedelim artık herkes greencard başvursun ben başvurmuştum ama çıkmadı bankada dolar istiyormu greencard için2 ay önce 11 alanlar bile Kâr da :dddddddd
Batarya degistirme hakkım var, haftaya degistiricem. Apple'nin kendi garantisi bitti, teknosadan alırken 3 yıllık calınma kırılma vs gibi seyleri bulunduran bir kasko yaptırdım.silmem gerekirse söyleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 yıl garantimi yani olutor ve değiştirdiniz mi batarya
1100 dolar telefon 1400 dolara satıyor vergisiz 1200 olsa tamam ama enayiler alıyorNe güzel işte adamlar mallarının değerini koruyor. TL ile işleri yok alıcısı belli satıcısı belli.
Hocam paran yoksa greencard çıksa bile gidemezsin. 2. neden ise 2022 de greencard kazanan kişilere hala ankara da mulakat tarihi vermediler.ülkeyi terkedelim artık herkes greencard başvursun ben başvurmuştum ama çıkmadı bankada dolar istiyormu greencard için
14 Pro serisi cihazı olanlar fiyatı yükseltmeden şuan ki piyasa fiyatından çekirdek gibi satarlar.İphone 14 pro max 100k olursa 2.el piyasası çoook yavaşlar.
Açıkcası bir telefona 90k vermek istemeyenler gidip 13 pro max ya da 13 ve altı modellere kaymaya başlar.
Yani 14 pro maxi olanlar satmak için fiyattan baya kırması lazım ama yine her türlü zararı olmuyor.