Neler Yeni

İphone Zamlanıyor!! Evet TEKRAR

Rulep

80+ Gold
1.5k falan zamlanacaktır çok bir şey değil alıştık bence

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Furkan Görür
peki 10k dolar yatıralım o zaman ama muhasebeciyemi çıkar yoksa öğretmenemi kolay çıkar
hocam greencard kura ile çıkar. İster işsiz ol ister işin olsun. Ama çıktıktan sonra gitmek zor. Mülakat tarihi vermiyorlar şuan mülteci kaynıyor diye. Ama bir şekilde mülakat tarihi alırsan en önemlisi İngilizce dil seviyen ve az da olsa para.

Berkarda

80+ Silver
12 ve üstü oled. Ve Xs serisi oled sanırım.

14 olacaksan kapalı kutu al alırken kutudan cihazi çıkarınca ekranda kılcal çizik var mı bak. Şuan 14 toplama cihaz var mı bilmiyorum ama 13 ve altı full toplama
Mesaj otomatik birleştirildi:

VERGİ INDIRIMI OLLEY BEEEEE HABER SİTELERİ OLEYYY BEE VERGİ İNDIRIMI ABE

İPHONE 14 İ 5KYA ALACAZ ABE VERGİ İNDİRİMİ ABE
apple götürcem zaten yoksa asla almam ve kapalı kutu olcak adam diyicem apple tamam derse alacam açıcaz olmaz derse almam asla

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Furkan Görür

Cihangir

80+ Gold
14 pro alınmaz 15 çıkmasına 2 ay kaldı

şahin doğan

80+ Platinum
apple götürcem zaten yoksa asla almam ve kapalı kutu olcak adam diyicem apple tamam derse alacam açıcaz olmaz derse almam asla
Adamda almazsan alma der. Satıyor zaten.

Berkarda

80+ Silver
hocam greencard kura ile çıkar. İster işsiz ol ister işin olsun. Ama çıktıktan sonra gitmek zor. Mülakat tarihi vermiyorlar şuan mülteci kaynıyor diye. Ama bir şekilde mülakat tarihi alırsan en önemlisi İngilizce dil seviyen ve az da olsa para.
anladım yani meslek önemsiz dilenci ol ama ingilizce ve para nasıl ülke orda dilencide çok evsiz çok

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Furkan Görür
apple götürmene gerek yok orayı anlamadım zaten. Kutuyu adam açacak sıfır diye anlaştıysanız sonra cihazın sarj giriş yerinin içine flaşla bak ve ekrana bak kılçal çizik var mı. Birde en kesin anlamanın yöntemi ise bir bilgisayara bağlayıp 3utools ile telefon kaç kere sarj edilmiş ona bak. Orada direk anlaşılır

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Furkan Görür
KDV zamı bu Apple kendi dolar kuruna göre güncellemiyor yani ben böyle düşünüyorum
evet KDV zammı fakat hiç bir firma kdv zammı kadar zam yapmaz. Şuan kdv %2 arttı fakat firmalar %2 zam yapmaz. %4 falan tahmini.

Berkarda

80+ Silver
apple götürmene gerek yok orayı anlamadım zaten. Kutuyu adam açacak sıfır diye anlaştıysanız sonra cihazın sarj giriş yerinin içine flaşla bak ve ekrana bak kılçal çizik var mı. Birde en kesin anlamanın yöntemi ise bir bilgisayara bağlayıp 3utools ile telefon kaç kere sarj edilmiş ona bak. Orada direk anlaşılır
eminsiniz dimi çünkü pil ömrü hilesi falan oluyor ve kesin kaç kere olduğu %100 bellimi

Top Bottom