Asus dsl n16 için yardim

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar merhaba. Asus dsl n16 için yardima ihtiyacım var. Bu modemi aldım evde kurdum fakat modem çevrimdışı olabilir diyor. Kabloları doğru taktım ama böyle diyor acil yardım edebilir misiniz?

bende kullanıyorum hocam o modemi. internet sağlayıcısından sifre ve kullanıcı adı aldınız mı? aldıysanız asus teknik servisini araayın

Siz kurarken sorun yaşadınız mı
yaşadım. asus musteri hizmetleri ile çözdüm sıkıntıyı. internet sağlayacısından sifre ve kullanıcı adı al dediler aldım aradım yardımcı oldular sağolsunlar yönlendiriyorlar

Kurulum yapmadan nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kullanıcı adınızı ISS nizden almanız lazım zamanında kurulum yaptım aynı modemden ama Güvenli moda aldı.

Mesela benim kullanıcı adım sallıyorum: grkm4721712
bu da İSS'm @ttnet sizin operatör neyse ondan öğrenmeniz lazım.

Kullanıcı adına mesela benim yazmam lazım olan: grkm4721712@ttnet

ISS Türktelekom ise daha basit öğreniyorsunuz. Hizmet numaranızı öğrenip bir yere SMS ile hizmet numarasını yazıyordun sana kullanıcı adını ve şifre veriyor.

Kurulum yapmadan nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kullanıcı adınızı ISS nizden almanız lazım zamanında kurulum yaptım aynı modemden ama Güvenli moda aldı.

Mesela benim kullanıcı adım sallıyorum: grkm4721712
bu da İSS'm @ttnet sizin operatör neyse ondan öğrenmeniz lazım.

Kullanıcı adına mesela benim yazmam lazım olan: grkm4721712@ttnet

ISS Türktelekom ise daha basit öğreniyorsunuz. Hizmet numaranızı öğrenip bir yere SMS ile hizmet numarasını yazıyordun sana kullanıcı adını ve şifre veriyor.
Kurulum yaptım beni yönlendirdiği siteden asusun sitesinden kullanıcı adı şifre kurup modemin ismi şifresine kadar değiştirdim yine de internete bağlanamıyorum.

Kurulum yaptım beni yönlendirdiği siteden asusun sitesinden kullanıcı adı şifre kurup modemin ismi şifresine kadar değiştirdim yine de internete bağlanamıyorum.
Kullanıcı ve şifreniz ISS'niz tarafından belirlenir kendi kafanıza göre belirleyemezsiniz. O şifre ile kendi portunuza erişim sağlıyorsunuz. Kullandığınız İnternet sağlayıcısı nedir?

Kullandığınız firmayı arayıp öğrenin kullanıcı adınızı ve şifrenizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri