aoc 24g2u masama sığar mı

genelde tek kişilik oyunlar oynuyorum yani yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum daha pek oynama fırsatım olmadı arada rekabetçi oyunlar da oynarım ama genel oalrak tek kişilik son çıkan kaliteli oyunlar rdr 2 assasin creed forza h4 gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki bir şey sorabilir miyim neden sence XG2405 bu fiyata en iyisinin bu olduğunu söyleyen var
Buradan özelliklerine bakabilirsin.
Ayrıca unutma, bu monitör gerçekten 1ms veriyor. Mesela 24G2U gerçekten 1ms vermiyor

Ayrıca unutma, bu monitör gerçekten 1ms veriyor. Mesela 24G2U gerçekten 1ms vermiyor

bu monitör için şey yorumlarını okudum normalde 5ms ama 1ms'e çektiğin zaman görüntüde kararma yani parlaklık düşme gibi şeyler varmış

ms önemli değil benim için bana göre insan gözü milisaniyeyi ayırt edemez

bu monitör için şey yorumlarını okudum normalde 5ms ama 1ms'e çektiğin zaman görüntüde kararma yani parlaklık düşme gibi şeyler varmış

ms önemli değil benim için bana göre insan gözü milisaniyeyi ayırt edemez
Normalde 5ms değil ki bu monitör

hayır ilk geldiğinde öyle oluyormuş kendin ayarları düzeltince kararma falan oluyormuş herkes öneriyor ama iyi değil bence böyle olması
İnsan gözü max. 7ms yi görür.
Bence hala alinabilir

Ama öyle bir şey ilk defa sizden duydum

İnsan gözü max. 7ms yi görür.
Bence hala alinabilir

Ama öyle bir şey ilk defa sizden duydum
ürünü alanların yorumlarında görmüştüm o yüzden etkiledi beni sanırım asus ya da aoc'a yönelmeyi düşünüyorum aoc hala kafamda hoşuma gitti baya asus vg249q stoklarda yok o yüzden sanırım aoc'a yöneleceğim

ürünü alanların yorumlarında görmüştüm o yüzden etkiledi beni sanırım asus ya da aoc'a yönelmeyi düşünüyorum aoc hala kafamda hoşuma gitti baya asus vg249q stoklarda yok o yüzden sanırım aoc'a yöneleceğim
24G2U ölü piksel sorunu var

problem değil alırken test isteyip öyle alacağım o yönden içim rahat hem asus ya da viewsonic'lerde dp kablosu çıkmıyor kaliteli bi kablo da 100 lira falan gerek yok yani bence 24g2u uygundur
Bence alma. Sen bilirsin senin paran

Geri