🔥İndirim Rampage crack kablosuz gaming kulaklık 899tl🔥

oyun performansı kötüyse alınmaz yani benm için en azından

1000tlye ne bekliyorsun, ses kalitesi gayet iyi.
Nasıl iyi. O fiyata çok güzel kablolu v2x var. Kablosuz diye plastik parçası almayın. Ayrıca sesleri net veremiyor. Gidipte Dolby vs alıp sanal olarak sesde oynaman gerekiyor. Bozuk bir kulaklık almak akıl kârı değil

Alacaklara referans olsun diye söylüyorum..
Kulaklığı 2 aydan beri kullanıyorum. Kulaklığın kendi USB alıcısıyla oyunlarda hiçbir gecikme yok. Bluetooth ile denemediğim için bilmiyorum. Kulaklığın ses kalitesi iyi değil, oyunlarda ses çok az ve boğuk geliyor, EQ ayarlama programı ile düzenlemeler yaparak biraz düzeltebiliyorsunuz ama bunun için yaklaşık 1 günümü verdim ideal ayarları bulabilmek için (Hala çok tatmin etmiyor ama yinede kendi orjinal haline göre dağlar kadar fark var). Kulaklık pedleri ve üst kafa bandı kumaş gibi görünüyor ama naylon gibi yani çok kalitesiz. Kulaklığın her yeri plastikten oluşuyor. Her şeyin çok pahalı olduğu bir dönemde bu fiyata bu kadar diyebileceğimiz bir ürün bence yani alacağınız ürünün kalitesi bayağı düşük beklenti içine girmeden alın eğer alıyorsanız. Batarya konusuna gelecek olursak 15+ saatten fazla kullandım şarjı bitmemişti ne kadar kaldığı hakkında bilgi veren bir sistemi yok ama tahminimce batarya 20+ saat bitmeden kullanılabilir.
Hocam hangi programı kullandınız?

900 TL ye kablosuz almayın. Üzülürsünüz. Bu kulaklığı gerçekten "fiyatına göre iyi" demeyip de gerçekten düz *İyi, güzel* diyen görmedim.

Bu fiyata bedava nays geri ödemesi decam ediyorsa düşünmeden alın stok halde ses boğuk oyunlarda vasatın üstü ama steelseries gg içerisindeki sonar panelinden hazır ekolayzerları seçerseniz 7.1 kulaklıkların çoğunu tokatlıyor müzik performansına laf yok zaten

Rampage çok boş marka şuan üstüne "rampage" basılmamış hali şuan satışta olsa 700 civarına alırdın muhtamelen gerçi ben şunu 500e satsa bile almam orası ayrı

Geri