DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Full msi ve f/p olma olasılığı yok gibi bir şey, belliki sponsorluk alınmış normal da sistemi değil

Merhaba , Abdullah kardeşimiz biz forum dostlarına güzel bir fiyat ile gelecektir. Umarım 10.000-12.000 bandında ve taksitli olarak alabileceğimiz şekilde olur. En azından güncel oyunları oynayabileceğimiz son olarakda alabileceğimiz bir sistem olur inşallah. ( Sistem sorunlarından alamamıştım son sistemi)

Sistemin rtx olcağını abdullah abi doğruladı büyük ihtimale 3060 ti bişi olur.

İnstada yeni foto paylaştı ama o karttan anlayan var mı nedir necidir, dual bi gpu gibi geldi

Tahminim 3060 8gb ve 12100f. Geri kalan parçalar çok da önemli değil

Görsel

FULL MSI F/P Sistem bekliyor bizi hadi bakalım tahminleri alalım. ( Fiyat, parçalar )
Rtx 3060ti Ryzen 7 7600 Diyorum

Merhaba , Abdullah kardeşimiz biz forum dostlarına güzel bir fiyat ile gelecektir. Umarım 10.000-12.000 bandında ve taksitli olarak alabileceğimiz şekilde olur. En azından güncel oyunları oynayabileceğimiz son olarakda alabileceğimiz bir sistem olur inşallah. ( Sistem sorunlarından alamamıştım son sistemi)
abdullah kardeşin bu mesajı görürse kükreyebilir sen takipte kal ama fazla ses etme :D

14.499 gibi fiyattan sistem çıkartsa son zamanlarda çıkan en iyi kasayı çıkartmış olur direkt alırım bende ama full msi ise zor görünüyor bakacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,215
Üyeler
185,047
Son üye
Pawnn877
Geri