Yardım Bu izni vermeli miyim?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar 2 aylığına köyde kalıyorum burda wifi yok mecbur telefon internetini kullanıyorum turkcellin bu iznini vermeli miyim 1 gb internet almak için?
Screenshot_2023-07-15-01-39-05-862_com.ttech.android.onlineislem.jpg

Arkadaşlar 2 aylığına köyde kalıyorum burda wifi yok mecbur telefon internetini kullanıyorum turkcellin bu iznini vermeli miyim 1 gb internet almak için?
Alıntıyı görüntüle
İnternet lazımsa şartlara bak iptal yasağı vs yoksa kabul et işin bitince geri iptal ettir. Aranma izni falan 1GB için çekilecek çile değil saçma sapan şeylere arıyorlar.

İnternet lazımsa şartlara bak iptal yasağı vs yoksa kabul et işin bitince geri iptal ettir. Aranma izni falan 1GB için çekilecek çile değil saçma sapan şeylere arıyorlar.
Hocam internetim var da yenilenmesine 10 gün var idareli harcıyorum 1 gb bile önemli maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal ettirebiliyormuşum hocam

Hocam internetim var da yenilenmesine 10 gün var idareli harcıyorum 1 gb bile önemli maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal ettirebiliyormuşum hocam
O Zaman Yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,941
Üyeler
191,185
Son üye
benimniyepcmyok