YokEdici123
80+
Bu ilandaki kartı alacağım furmark sonuçları nasıl pek anlamıyorum %33 fanda 73-74 derece bir arkadaşım değerlerin çok güzel olup alınabileceğini söyledi doğrumu ?
Bende 6600XT olanı var değer normal bence.
Bu ilandaki kartı alacağım furmark sonuçları nasıl pek anlamıyorum %33 fanda 73-74 derece bir arkadaşım değerlerin çok güzel olup alınabileceğini söyledi doğrumu ?
Tamamdır hocam saolunBende 6600XT olanı var değer normal bence.
Güzel alınır
Tamamdır hocam saolun iyi günler.Güzel alınır
Güzel alınır
Oyun testlerine fazla bakmadım i5 9400f 16 gb ram kullanıyorum hikayeli oyunlarda darboğaz olmaz ama valorant tarzı oyunlarda zarar vermiyecek seviyede darboğaz olur dedi bir bilgisayarcı tanıdığım doğrumu hocam re vilage rdr 2 oyniycağım kart yeterlimi ?Bende 6600XT olanı var değer normal bence.
Biraz daha fazla darboğaz olur, ama çok sorun olacağını sanmam.Tamamdır hocam saolun iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun testlerine fazla bakmadım i5 9400f 16 gb ram kullanıyorum hikayeli oyunlarda darboğaz olmaz ama valorant tarzı oyunlarda zarar vermiyecek seviyede darboğaz olur dedi bir bilgisayarcı tanıdığım doğrumu hocam re vilage rdr 2 oyniycağım kart yeterlimi ?
gow,rdr gibi oyunlarda darboğaz olmaz daha eski oyunlarda olur ama sorun yaratmazTamamdır hocam saolun iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun testlerine fazla bakmadım i5 9400f 16 gb ram kullanıyorum hikayeli oyunlarda darboğaz olmaz ama valorant tarzı oyunlarda zarar vermiyecek seviyede darboğaz olur dedi bir bilgisayarcı tanıdığım doğrumu hocam re vilage rdr 2 oyniycağım kart yeterlimi ?
aynisini kullanıyorum adana sıcağında ekran kartı 77dereceye kadar çıkıyor kanka
istanbulda oturuyorumaynisini kullanıyorum adana sıcağında ekran kartı 77dereceye kadar çıkıyor kanka
gow,rdr gibi oyunlarda darboğaz olmaz daha eski oyunlarda olur ama sorun yaratmaz
peki bu olacak darboğaz oranını azaltmanın bir yolu yokmu ? Tek yolu işlemci değişimimi ?Biraz daha fazla darboğaz olur, ama çok sorun olacağını sanmam.
ultra ayarlara çekebilirsin ,2k monitör alabilirsiniz ama rx 6600 için 2k önermempeki bu olacak darboğaz oranını azaltmanın bir yolu yokmu ? Tek yolu işlemci değişimimi ?