Cyberpunk 2077 kaldirir mi?

bir arkadaş rtx2070 süper bile ultrada zor açar demişti açıkcası 5600XT korkutuyor.

Arkadaş nerden biliyor, CD Projekt Red ajanımı o arkadaş ? Şuanda CD Projekt Red bir açıklama yapmadığı sürece kimse net bir şey söyleyemez.

bir arkadaş rtx2070 süper bile ultrada zor açar demişti açıkcası 5600XT korkutuyor.
dostum imkansız sana bir şey diyeyim mi 1660 super bile 60 olmasada 50 fps civarında bazı ayarlar kısılarak oynatır 1080 pde oynatır
bence

Arkadaşlar henüz CD Project Red tarafından henüz resmi sistem gereksinimleri bildirilmedi diye biliyorum. Bence şimdiden bunu tartışmaya gerek yok.

Burdaki tek dayanığımız PS4 açıcak ise RX 570-580 de oynatır ama konsoldaki güzel optimizasyon PC de olmuyor, burda da optimizasyon çok önemli. PS4 ün GPU sunun Gücü RX 570-580 civarı bir güçte.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2080 , 2080 süper ve ti olmalı ultrada açması için demişti dogru mu bilmiyorum
Saçmalamış. Ben o karta 3000 TL para verecem Cyberpunk ultrada açmayacak ha ? Protesto ederim Nvidia'yı. :D

Burdaki tek dayanığımız PS4 açıcak ise RX 570-580 de oynatır ama konsoldaki güzel optimizasyon PC de olmuyor, burda da optimizasyon çok önemli. PS4 ün GPU sunun Gücü RX 570-580 civarı bir güçte.
Ama işte downgrade olacağı için pek dayanak diyemeyiz. Benim dayanağım oyunun 8. jenerasyon olması.

Saçmalamış. Ben o karta 3000 TL para verecem Cyberpunk ultrada açmayacak ha ? Protesto ederim Nvidia'yı. :D

Ama işte downgrade olacağı için pek dayanak diyemeyiz. Benim dayanağım oyunun 8. jenerasyon olması.

Napolyon ne demiş, Optimizasyon, Optimizasyon, Optimizasyon.

Napolyon ne demiş, Optimizasyon, Optimizasyon, Optimizasyon.
Sonu GTA 4 gibi olmasından çok korkuyorum. Yaşın kaç bilmiyorum belki bilirsin ama çıktığı zaman o zamanın en güçlü ekran kartında kasıyordu :D

Sonu GTA 4 gibi olmasından çok korkuyorum. Yaşın kaç bilmiyorum belki bilirsin ama çıktığı zaman o zamanın en güçlü ekran kartında kasıyordu :D

O oyun bir tuhaf ya GTX 1070 Ti 1080p de 60 FPS altı düşüyor :D.

dünyanın en saçma optimizaysonu herhalde rockstarın çoğu oyunu optimizasyonu kötü bir tek gta 5 dışında

O oyun bir tuhaf ya GTX 1070 Ti 1080p de 60 FPS altı düşüyor :D.
Rockstar düzeltti sonunda beyefendilerin aklına geldi 12 sene sonra düzeltmek. Çok erken yaptılar tebrik ediyorum kendilerini :D Yeni güncellenen versiyonun optimizasyonu daha iyi :D

dünyanın en saçma optimizaysonu herhalde rockstarın çoğu oyunu optimizasyonu kötü bir tek gta 5 dışında
GTA 3, Vice City optimizasyonu iyiydi. San Andreas, ve 4 leş gibiydi.

Rockstar düzeltti sonunda beyefendilerin aklına geldi 12 sene sonra düzeltmek. Çok erken yaptılar tebrik ediyorum kendilerini :D Yeni güncellenen versiyonun optimizasyonu daha iyi :D

GTA 3, Vice City optimizasyonu iyiydi. San Andreas, ve 4 leş gibiydi.
dostum gta 3 ve vice city nin kiler hadi neyse sadece pc üzerinden gidiyorlardı fakat gta san reazateltten öteydi ve işin komik tarafı gta san aslında ps2 emülatörü oyunda bazı yerlerde haila görebilirsin işte takla atmak için kontrolcü ayarlarını söylüyordu ve nedense hala düzeltmediler

dostum gta 3 ve vice city nin kiler hadi neyse sadece PC üzerinden gidiyorlardı fakat gta san reazateltten öteydi ve işin komik tarafı gta san aslında ps2 emülatörü oyunda bazı yerlerde haila görebilirsin işte takla atmak için kontrolcü ayarlarını söylüyordu ve nedense hala düzeltmediler
Rockstarın işine gelmiyor. Modlarla düzeltildi. San Andreas için Downgrade isimli bir mod var. Bildiğimiz downgrade olayı değil modun adını öyle koyumuşlar. Oyunu bildiğin düzeltiyor. PS2 versiyonuyla aynı yapıyor neredeyse. Eğer oynamak gibi düşüncen varsa kesinlikle o modu indir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,711
Son üye
elprimoo
Geri