Spor için gri eşofman önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,401
Bütçe
350
Arkadaşlar spor salonunda dikkatimi çekti gri eşofman siyaha göre daha hoş duruyo gibime geldi.
175-76 kiloyum, çocukluğumdan beri aktif olarak bisiklet sürdüğüm ve sporda da çalıştığım için bacaklarım büyük biraz. Dar olmayacak şekilde önerebileceğiniz kumaşı kaliteli öneriniz varsa bekliyorum.

Bu boyda bu kilo nasıl oluyorsunuz ya bn 60 174dum en son kiloyu bir türlü gecemedim ya
Eşofmanı eve geçince atarım

Bu boyda bu kilo nasıl oluyorsunuz ya bn 60 174dum en son kiloyu bir türlü gecemedim ya
Eşofmanı eve geçince atarım
Tamamdır hocam bekliyorum.
Sağlam bulk yaptım hocam, 85 kilolara kadar çıktım. diyette bi 75 lere kadar düştüm işte vücut fena gözükmüyor şuan

Bende bundan muzdaribim hacı 65 üstüne çıkamadım bir türlü boy 173
Sağlam beslenirsen kilo almak çok da zor değil bence ama kişiden kişiye değişiyor. 200gr pirinci yiyemeyen arkadaşım vardı çok şaşırdım

Tabiri caizse hayvan gibi yiyorum ama okul şartlarında olmuyor malesef ve zor kilo alan biriyim
Hocam sen yeterli kalori miktarini aldiktan sonra kilo alirsin, demek ki yeterli yemiyorsun.
Gunluk 3000-3500 kalori kilo almak icin genelde ortalama degerler oluyor. Bu civarda kalori al 4-5 ay bak bakalim kilo aliyor musun.
Okul zorlayabilir fakat kutle koymak istiyorsan ogunlerini dünden hazirlayip belirli araliklarla yersen hem fazla yemis olursun hem de tikanmazsin

Hocam sen yeterli kalori miktarini aldiktan sonra kilo alirsin, demek ki yeterli yemiyorsun.
Gunluk 3000-3500 kalori kilo almak icin genelde ortalama degerler oluyor. Bu civarda kalori al 4-5 ay bak bakalim kilo aliyor musun.
Okul zorlayabilir fakat kutle koymak istiyorsan ogunlerini dünden hazirlayip belirli araliklarla yersen hem fazla yemis olursun hem de tikanmazsin
Yurttayiz be hacı keşke dediğin gibi kolay olsa

Geri