Bilgisayar upgrade öneri

lumpsz

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar 5600x 3060 msi 550 mpg ram 3000mhz cl 16 Sistemim böyle ama borderlands 3 oynarken fps en düşük ayarlarda olmasına rağmen 100ün altıına bile düşüyor 60 ı falan gördüğüm oldu bir de 280hz monitör olunca oyun kasıyor baya bilgisayarı upgrade etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bütçe nedir? Ram frekansı düşük, ram ve ekran kartı upgrade iyi gider

Dediğim gibi, ram ve ekran kartı yükseltmesi yapılabilir. Bütçe sınırı yoksa işlemci de yükseltebilirsiniz. Ona bağlı olarak Psu da yükseltilir. Anlayacağınız bütçe sınırı yoksa yeni sistem almak daha mantıklı.

Dediğim gibi, ram ve ekran kartı yükseltmesi yapılabilir. Bütçe sınırı yoksa işlemci de yükseltebilirsiniz. Ona bağlı olarak Psu da yükseltilir. Anlayacağınız bütçe sınırı yoksa yeni sistem almak daha mantıklı.
Sadece ekran kartını upgrade etsem mi düşünüyorum. Yoksa dediğiniz gibi yeni sistem toplamak daha mantıklı oluyor

Sadece ekran kartını upgrade etsem mi düşünüyorum. Yoksa dediğiniz gibi yeni sistem toplamak daha mantıklı oluyor
Hocam belli bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim. Bütçe sınırı yok denince işler çok değişiyor

Peki 2. el tercih eder miydiniz? Monitör çözünürlüğünüz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el temiz garantili kartlar 0 almaktan çok daha mantıklı.

Anladım. Çözünürlükten kastım 1080p veya 2k, 4k idi.

Hocam öncelikle 3600mhz ram gerekli. Ram 1200TL
Ekran kartı Rx6800 16400TL
Eğer ki işlemci soğutucunuz yoksa soğutucu 1200TL

Hocam öncelikle 3600mhz ram gerekli. Ram 1200TL
Ekran kartı Rx6800 16400TL
Eğer ki işlemci soğutucunuz yoksa soğutucu 1200TL
Amd ekran kartı düşünmüyorum. Sıvı soğutucum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,942
Üyeler
197,789
Son üye
lazoyunoynay
Geri