Çözüldü✓ Telefonlarda 12 ay taksit

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Bet'

80+
Reaksiyon skoru
108
S21 fe alıcam fakat 12 ay taksit yapmıyorlarmış yeni öğrendim 17 bin fiyatı var 12bini taksit kalanı peşin versem 12bini 12 ay taksit yaparlar mı boşuna gitmek istemiyorum avm çok uzakta olmuyorsa ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

Telefonlarda 3 taksit üzeri yasak, ancak ihtiyaç kredisi ile çözebilirsin.

Alışveriş kredisi ile anca taksit yapabilirsin.

kredi kartı ile alcaksan satın aldıktan sonra mobil uygulamadan taksitlendirme yapılabiliniyor

S21 fe alıcam fakat 12 ay taksit yapmıyorlarmış yeni öğrendim 17 bin fiyatı var 12bini taksit kalanı peşin versem 12bini 12 ay taksit yaparlar mı boşuna gitmek istemiyorum avm çok uzakta olmuyorsa ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Telefonlarda taksit yasak. Alışveriş kredisi ile de 12K altına 12 taksit 12K üstüne 3 taksit oluyor.

Ve hayır bir kısmını peşin vermen cihazın 12K üstünde olmasını değiştirmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tanıdık daha geçen hafta 12 taksitle almış, nasıl oluyor acaba o?
Cihaz 12K altındadır.

12 binden fazlası 3 ay yapılıyor

Telefonlarda taksit yasak. Alışveriş kredisi ile de 12K altına 12 taksit 12K üstüne 3 taksit oluyor.

Ve hayır bir kısmını peşin vermen cihazın 12K üstünde olmasını değiştirmiyor.

Cihaz 12K altındadır.

Kredi ile yapmıştır, telefon tarafında 3 taksit üzeri tamamen yasak.
Alışveriş kredisi dediğimiz ne oluyor peki tam olarak? Bankadan kredi mi çekiyoruz telefona özel ve 12 taksit mi oluyor?

Alışveriş kredisi dediğimiz ne oluyor peki tam olarak? Bankadan kredi mi çekiyoruz telefona özel ve 12 taksit mi oluyor?
Alışveriş kredisi ile alırsan bankaya belli bir miktar faizi ile ödemek zorunda kalıyorsun diye biliyorum hiç kredi kartı ve alışveriş kredisi kullanmadığım için detaylı bilgiye sahip değilim ama düz mantık bakarsak banka sana kâr etmeden alışveriş kredisi vermez

Alışveriş kredisi ile alırsan bankaya belli bir miktar faizi ile ödemek zorunda kalıyorsun diye biliyorum hiç kredi kartı ve alışveriş kredisi kullanmadığım için detaylı bilgiye sahip değilim ama düz mantık bakarsak banka sana kâr etmeden alışveriş kredisi vermez
Doğru, ama bazı teknoloji marketleri faizsiz çekebilmek için kampanya yapabiliyor. Ama normalde kredi alabilen biri olman gerek ihtiyaç kredisi vermeyecekleri adama bunu da vermiyorlar çünkü.

tamamdır teşekkür ederim

evet kredi kartı var umarım olur

teşekkür ederim arkadaşlar
Sonradan taksitlendirme işi olmuyor bu arada. Bir ara çalışıyordu herkes öyle yapınca kaldırdılar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,628
Üyeler
189,640
Son üye
wild_12