Ea playdan arkadaş olman yeterli sadece oyuna girince davet ediceksin.Arkadaşlar Selam Arkadaşımla A Way Out Oynicaz O Gamepassten İndirecek Ben Steamden Nasıl Birlikte Oynicaz Yardım Eder Misiniz
anladımEa playdan arkadaş olman yeterli sadece oyuna girince davet ediceksin.
ea playdan birbirinizi eklemeniz lazımArkadaşlar Selam Arkadaşımla A Way Out Oynicaz O Gamepassten İndirecek Ben Steamden Nasıl Birlikte Oynicaz Yardım Eder Misiniz
kanka gamepass de var dimi oyun ark yok diyor göremedi herhaldeEa playdan arkadaş olman yeterli sadece oyuna girince davet ediceksin.
kanka gamepass de var dimi oyun ark yok diyor göremedi herhaldeea playdan birbirinizi eklemeniz lazım
gamepass da var sadece ea uygulamasına girip xbox hesabını bağlayıp hesap açması gerekirkanka gamepass de var dimi oyun ark yok diyor göremedi herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka gamepass de var dimi oyun ark yok diyor göremedi herhalde
Oyun arkadaşınızda ise o normal indirecek siz ise ea uygulamasından a way out friend pass indireceksiniz sonra siz friend pass'e gireceksiniz arkadaşınız ise davet atacak ve kabul edeceksinizArkadaşlar Selam Arkadaşımla A Way Out Oynicaz O Gamepassten İndirecek Ben Steamden Nasıl Birlikte Oynicaz Yardım Eder Misiniz
tamamdırgamepass da var sadece ea uygulamasına girip xbox hesabını bağlayıp hesap açması gerekir
yapamazsa yazarım gene dicemde zaten ea play de yüklüymüş bunda direk orada ararsa çıkar mı ?gamepass da var sadece ea uygulamasına girip xbox hesabını bağlayıp hesap açması gerekir
oyunumu?tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapamazsa yazarım gene dicemde zaten ea play de yüklüymüş bunda direk orada ararsa çıkar mı ?
evetoyunumu?
1 kişinin indirmesi yetiytor mu ?Onun gamepassden indirmesi yeterli sen ea gamesden indir ucretsiz
evet oyunu yazıp indire tıklasın oyun yüklü olduğu için anında oyna tuşu çıkacak
tamamdırevet oyunu yazıp indire tıklasın oyun yüklü olduğu için anında oyna tuşu çıkacak