efeakbogaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
kullanan çok var mavi ekran yedim falan diyen de var kullanmalımıyım
Hiç bilmiyorum vallaislc kullanabilirsin galiba 2 si aynı işi yapıyor
free memory is lower than kısmına ram miktarının -2x ini yazıcaksın diğer ayarları aynı yap ayrıca ilk başta yükledikten sonra yönetici olarak çalıştırHiç bilmiyorum valla
oyunTam olarak ne için kullanacaksınız tarayıcıda gezmek için mi yoksa oyun için mi?
Seviyesini ayarlaman gerek ayarlardan, misal 4 gb ram kullanıyorsan tarayıcıda gezerken direk %60-%70 seviyelerine ulaşacağı için sen onu %54 civarında falan yaptığında kasma sorunu pek olmaz gibi.arkadaşlar bende şuan memreduct kullanıyorum internette gezerken donma oluyor nasıl çözebilirim hangi programı kullanmalıyım
8 gb ram var ama operada donma oluyor bide çok sekme açık bendeSeviyesini ayarlaman gerek ayarlardan, misal 4 gb ram kullanıyorsan tarayıcıda gezerken direk %60-%70 seviyelerine ulaşacağı için sen onu %54 civarında falan yaptığında kasma sorunu pek olmaz gibi.
Hm opera gx daha fazla kullanıyor başka tarayıcı denedin mi?8 gb ram var ama operada donma oluyor bide çok sekme açık bende
2 yıldır kullanıyorum ramden dolayı pc kasarken açıyorum mis gibi oluyor. Daha hiç mavi ekran falan da yaşamadım.kullanan çok var mavi ekran yedim falan diyen de var kullanmalımıyım