Sistem almaya gidiyorum

İşlemci 5 5600
Ssd crucıal 1tb
Kasa power boost 650w
Anakarttan emin değilim lütfen sistem hakkında görüşlerinizi yazın yardımcı olun
Pc hocasï sistemi almak daha mantıklı gibi geldi

attım az önce.
hocam forumda gençer gaming ile kargo konusunda sıkıntı yaşayanlar var baya arkadaşda vatandan almak istiyor sanırım sıkıntı yaşamamak için bu durumda gençer gamingden ürün almak ne kadar mantıklı olur bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam forumda gençer gaming ile kargo konusunda sıkıntı yaşayanlar var baya arkadaşda vatandan almak istiyor sanırım sıkıntı yaşamamak için bu durumda gençer gamingden ürün almak ne kadar mantıklı olur bilemedim
vatanda önünde birileri oluyor sıkıntı yaşadıgında

hocam ben gencer gamingden psu almıştım hızlıca getirdiler ve sorun yaşamadım. dediğim gibi görüp bakmadığım şeyi önermiyorum diye.

vatanda önünde birileri oluyor sıkıntı yaşadıgında
hocam sizin seçtiğiniz kasa vatan için güzel kasa bi 5600 yapıp kasa ve psu'yu thermaltake yapman lazım.

bu bana pahalı gelıyor

bu bana pahalı gelıyor
hocam 19kya bence biraz bütçe çıkılarak alınabilecek bi sistem son fiyatlar bunlar yüksek ihtimal yeni parti mallar geldiğinde her şey daha pahalı olacak şu an siteler stok eritmeye çalışıyorlar yavaş yavaş

hocam ben gencer gamingden psu almıştım hızlıca getirdiler ve sorun yaşamadım. dediğim gibi görüp bakmadığım şeyi önermiyorum diye.

hocam sizin seçtiğiniz kasa vatan için güzel kasa bi 5600 yapıp kasa ve psu'yu thermaltake yapman lazım.
19.5k değişiklikler:
amd r5 5600
crucıal 1tb 3000/3500
thermalteke s200 650w
şuanki piyasa için gayet iyi bence

Geri