omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,201
Hem işlemci 56004060 olan hala stokta var 19.5k
Hem işlemci 56004060 olan hala stokta var 19.5k
peki 4060 mı rx 6700 muhocam 19kya bence biraz bütçe çıkılarak alınabilecek bi sistem son fiyatlar bunlar yüksek ihtimal yeni parti mallar geldiğinde her şey daha pahalı olacak şu an siteler stok eritmeye çalışıyorlar yavaş yavaş
Bende bu sistemi sipariş ettim daha yeni ama kasa psu kötü diyolar nedense umarım sorun yaşamayız ama ekran kartı iyiymiş yükseltme yaparak amd ryzen 5 5600 anakart msi ram dual kit ram 2*8 gb ssd crucial 1 TB okuma 3500 yazma 3000 mb toplam 18600 tl ye gelmiş olduİşlemci 5 5600AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ssd crucıal 1tb
Kasa power boost 650w
Anakarttan emin değilim lütfen sistem hakkında görüşlerinizi yazın yardımcı olun
hocam valla daha oyun testleri vs. tam olarak çıkmadı ama nonxt 6700 alacağıma ben olsam yeni nesil 4060 alırdım hikayeli oyunlarda dlss 3.0 açıp oynardım he ama xt olan 6700 tabi ki daha iyipeki 4060 mı rx 6700 mu
bende bunu kasayı ssdyı işlemciyi değiştirerek 19.5k ya alıcagımBende bu sistemi sipariş ettim daha yeni ama kasa psu kötü diyolar nedense umarım sorun yaşamayız ama ekran kartı iyiymiş yükseltme yaparak amd ryzen 5 5600 anakart msi ram dual kit ram 2*8 gb ssd crucial 1 TB okuma 3500 yazma 3000 mb toplam 18600 TL ye gelmiş oldu
gamegaraja da güvenemiyorum pekhocam valla daha oyun testleri vs. tam olarak çıkmadı ama nonxt 6700 alacağıma ben olsam yeni nesil 4060 alırdım hikayeli oyunlarda dlss 3.0 açıp oynardım he ama xt olan 6700 tabi ki daha iyi
kötü psular biraz şans işi bozulma için ben mesela 3 yıl rampage psu kullandım ama bir arkadaşım daha 6 ay olmuştu rampage psu kullanıyordu bozuldu garantiye gönderdi garanti bu arada vatandı 4-5 ay beklettiler alt tarafı psu değişimi olacaktı ama psu kötü diye tüm moralinizi bozmanıza gerek yokBende bu sistemi sipariş ettim daha yeni ama kasa psu kötü diyolar nedense umarım sorun yaşamayız ama ekran kartı iyiymiş yükseltme yaparak amd ryzen 5 5600 anakart msi ram dual kit ram 2*8 gb ssd crucial 1 TB okuma 3500 yazma 3000 mb toplam 18600 TL ye gelmiş oldu
gamegarajdan bir arkadaşım sistem almıştı sorunsuz idi ama sadece 1 kişinin memnuniyetine bakarak da sistem alınmaz açıkçası biraz gamegarajdan ürün alan arkadaşların yorumlarını incelemenizi tavsiye ederimbende bunu kasayı ssdyı işlemciyi değiştirerek 19.5k ya alıcagım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gamegaraja da güvenemiyorum pek
https://www.gencergaming.com/ludio bu niye uygun
ekran kartı yokmus
ailemde vatan olsun diyolar gamegaraj gibi sitelerde bişi oldu mu muhattab bulmak zorkötü psular biraz şans işi bozulma için ben mesela 3 yıl rampage psu kullandım ama bir arkadaşım daha 6 ay olmuştu rampage psu kullanıyordu bozuldu garantiye gönderdi garanti bu arada vatandı 4-5 ay beklettiler alt tarafı psu değişimi olacaktı ama psu kötü diye tüm moralinizi bozmanıza gerek yok
gamegarajdan bir arkadaşım sistem almıştı sorunsuz idi ama sadece 1 kişinin memnuniyetine bakarak da sistem alınmaz açıkçası biraz gamegarajdan ürün alan arkadaşların yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim
ısınma sorunu ekran kartında mıydı işlemcide mi sanırım işlemcidedir işlemcide ise se 214 vs. alıp çözülebilir bir sorun ayrıca intel için konuşuyorum stok soğutma fanları işlemci ısındığında yüksek devirde çalıştığında accayip ses çıkarıyor kaliteli kulaklığınız yoksa kafanızı ütülerailemde vatan olsun diyolar gamegaraj gibi sitelerde bişi oldu mu muhattab bulmak zor
https://www.tebilon.com/amd-5600-gigabyte-rx-6700-xt-eagle-a520m-k-kioxia-500gb-corsair-16gb/ bunun fiyatı pahalı mı haaqqus vıdeo çekmişti ısınma fazlaydı
sanırım vatandakini alacagım https://www.vatanbilgisayar.com/amd...abyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html anakartta takılıyorum senceısınma sorunu ekran kartında mıydı işlemcide mi sanırım işlemcidedir işlemcide ise se 214 vs. alıp çözülebilir bir sorun ayrıca intel için konuşuyorum stok soğutma fanları işlemci ısındığında yüksek devirde çalıştığında accayip ses çıkarıyor kaliteli kulaklığınız yoksa kafanızı ütüler
5600 gibi işlemcilerde de stok yetmiyor zaten. yeni nesillerin stok soğutucularını beğenmiyorum.ısınma sorunu ekran kartında mıydı işlemcide mi sanırım işlemcidedir işlemcide ise se 214 vs. alıp çözülebilir bir sorun ayrıca intel için konuşuyorum stok soğutma fanları işlemci ısındığında yüksek devirde çalıştığında accayip ses çıkarıyor kaliteli kulaklığınız yoksa kafanızı ütüler
ilerde değiştirirsen iyi sistem olur. çok düşünmemek lazım zamlanabilir.sanırım vatandakini alacagım https://www.vatanbilgisayar.com/amd...abyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html anakartta takılıyorum sence
ilerde sistemi mi değişeyim5600 gibi işlemcilerde de stok yetmiyor zaten. yeni nesillerin stok soğutucularını beğenmiyorum.
ilerde değiştirirsen iyi sistem olur. çok düşünmemek lazım zamlanabilir.
evet hocam bildiğin olsun diye içine fan koyuyorlar bir tane çoğu kişi zaten farklı bir fana geçince öncekini çöpe atıyor5600 gibi işlemcilerde de stok yetmiyor zaten. yeni nesillerin stok soğutucularını beğenmiyorum.
hayır soğutucunu değiştir demek istiyorilerde sistemi mi değişeyim
a520 anakart nasıl senceevet hocam bildiğin olsun diye içine fan koyuyorlar bir tane çoğu kişi zaten farklı bir fana geçince öncekini çöpe atıyor
hayır soğutucunu değiştir demek istiyor