Sistem almaya gidiyorum

Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen normal bi siteden vatan şart değil a 520 olmayan 20k ya 6700lük sistem öner kanka
arada bir 6750xt ekran kartlı sistemler 17k ya cıkıyordu gecen ay ama gecen aydan bu yana dolar baya bir arttığı için 3060ti sistemler biraz araştırılsa 18-19k seviyesinde bulunabileceğine inanıyorum ben

baktım da vatan dışı alabileceğin tek ürün bu hepsinin fiyatları uçmuş bunu almam diyorsan vatandan git al valla haklısın

biri özellikle sistem çıkarmadığı sürece vatan şu an pahalı değil piyasa fiyatından satıyor

5k eklemeye değer.
2 tane bütçenizi aşan 1 tane bütçenize uygun attım. değerlendirebilirsiniz.
18.5 a rx 6700 alırken 19a neden 6650xt alim

baktım da vatan dışı alabileceğin tek ürün bu hepsinin fiyatları uçmuş bunu almam diyorsan vatandan git al valla haklısın

biri özellikle sistem çıkarmadığı sürece vatan şu an pahalı değil piyasa fiyatından satıyor
kanka adama aynı sistemi attın. üzerine daha pahalı. rx 6700 ile 3070 denk.

kanka adama aynı sistemi attın. üzerine daha pahalı. rx 6700 ile 3070 denk.
Denk mi 6700 3060ti dan güçlü mü

arada bir 6750xt ekran kartlı sistemler 17k ya cıkıyordu gecen ay ama gecen aydan bu yana dolar baya bir arttığı için 3060ti sistemler biraz araştırılsa 18-19k seviyesinde bulunabileceğine inanıyorum ben
3060ti bulsam o fiyata keşke alırım

kral 6700 lü sistemler zortingen diyorlardı wattman var diyorlardı
yok kanka onların hepsi giderlirdi neredeyse. ben bile şuan 5600 xt kullanıyorum hata almadım. ve 6700 hala güncelleme alıyor diye biliyorum. arkadaşım kullanıyor çok memnun. kendim görmediğim şeyi önermiyorum genellikle.

non-xt 6700 3070 e denk miymiş ??
3060ti-3070 arası pardon. kafa gitti.

kral 6700 lü sistemler zortingen diyorlardı wattman var diyorlardı
daha amd kullanmamış adamlar kötülemek için yorum yapıyorlar (senin için demiyorum kral bu arada) wattman hatasi minimuma getirildi ve son zamanlarda çok fazla wattman alan arkadaş yok

Geri