Yardım Bilgisayar Harddiski görmüyor

ege_onall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
beyler https://www.amazon.com.tr/dp/B07JC1TQ7N?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
bu harddiski aldım bilgisayara takıyorum fakat bilgisayar görmüyor şuan hangi adımları izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim güç kablosuz çalışıyor harddiskten ses geliyor bi kaç farklı sata kablosu denedim ama yine de gelmiyor bilgisayar şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağ tık atıp başlat diyince böyle oluyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-18 201205.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-18 201205.png
    5.7 KB · Hit: 65
  • Ekran görüntüsü 2023-07-18 201159.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-18 201159.png
    8.6 KB · Hit: 63
Son düzenleme:
hiç yaşayan yok mu kankalar ya harddiski yeni aldım amazondan üzdü fena :/

Bu sorun bende 10 yıllık HDD imde olmuştu ömrü dolduğu için aynı hatayı veriliyordu ama sendeki ürün 0 böyle olmaması lazım başka bir PC de takıp deneme şansın varmı HDD yi onda da algilamaz ise iade et

Bu sorun bende 10 yıllık HDD imde olmuştu ömrü dolduğu için aynı hatayı veriliyordu ama sendeki ürün 0 böyle olmaması lazım başka bir PC de takıp deneme şansın varmı HDD yi onda da algilamaz ise iade et
şuan için yok gibi ama yarın belki deneyebilirim internetten araştırdım hdd hatası diyolar bi de garip garip sesler çıkartıyo tam anlayamadım bip bip ötüyo falan arada

şuan için yok gibi ama yarın belki deneyebilirim internetten araştırdım hdd hatası diyolar bi de garip garip sesler çıkartıyo tam anlayamadım bip bip ötüyo falan arada
İade et 2tb şartı yoksa bu modeli öneririm

hiç yaşayan yok mu kankalar ya harddiski yeni aldım amazondan üzdü fena :/
harddisk sentinel yükleyip ss atarmısınız

WD lere hiç bulaşma Kronik kafa arızası var 10 taneden 6 sında çıkıyor.

Bilemem hocam arkadaşada 4 taneden biri gelir hdd tercih etmiyecek ozaman yapacagım bırsey yok
10 taneden 4ü gelmesi lazım Para kolay kazanılmıyor Risk almaya değmez. Zaten WD nin garantiside berbat hiç bir firmayla bu kadar uğraşmadım bozuk mal yolluyor kargoda hasar görmüştür diye cevap geliyor sıfır kutusundan kendim açtım kutuda en ufak deformasyon yok diski taktım kafa sesi geliyor Adamlarda arge felan yok ben direk üretip kutuya koyup yolluyorlar. Başka açıklaması yok Kalite kontrol felan hepsi hikaye birim var ama çalışan yok bence :)

İade et 2tb şartı yoksa bu modeli öneririm

harddisk sentinel yükleyip ss atarmısınız
hocam söktüm harddiski ama dediğiniz uygulamada da görünüceğini sanmıyorum bilgisayar görmüyor çünkü

garantiye göndericem bakalım en olucak

hocam söktüm harddiski ama dediğiniz uygulamada da görünüceğini sanmıyorum bilgisayar görmüyor çünkü

garantiye göndericem bakalım en olucak
Garanti konusunda bütün gelişmeleri paylaşırsan sevinirim. 3 yıldırr hayattam soğuttular artık WD ürünlerini dükkana sokmuyorum Düzelme v.s varmı merak ettim.

beyler https://www.amazon.com.tr/dp/B07JC1TQ7N?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
bu harddiski aldım bilgisayara takıyorum fakat bilgisayar görmüyor şuan hangi adımları izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim güç kablosuz çalışıyor harddiskten ses geliyor bi kaç farklı sata kablosu denedim ama yine de gelmiyor bilgisayar şimdiden teşekkürler

sağ tık atıp başlat diyince böyle oluyor
knkm sağtık çevrim dışı diyip erişebildin mi avcaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,856
Üyeler
189,172
Son üye