msi suprimMerhaba, 2. el ekran kartı alacağım. Şu an bu ikisi arasında karar kıldım fiyatları aynı ikisi de 8000 TL, garantileri bulunmuyor. Sizce hangi kartı almak mantıklı?
hangisi yakışıklıysa ben olma aorusMerhaba, 2. el ekran kartı alacağım. Şu an bu ikisi arasında karar kıldım fiyatları aynı ikisi de 8000 TL, garantileri bulunmuyor. Sizce hangi kartı almak mantıklı?
bulunduğum şehir dolayısıyla daha ucuza yok maalesef8000 fazla bu arada
master 3070ti kullanıyorum gayet memnunum soruların varsa veya test merak edersen atabilirimMerhaba, 2. el ekran kartı alacağım. Şu an bu ikisi arasında karar kıldım fiyatları aynı ikisi de 8000 TL, garantileri bulunmuyor. Sizce hangi kartı almak mantıklı?
ne gibi sıkıntı yaratıyor lcd panel genelde tasarım 3d render vs gibi şeyler yapacağım çünkümaster 3070ti kullanıyorum gayet memnunum soruların varsa veya test merak edersen atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lcd panel sıkıntı yaratabiliyor ama
görüntü bakımından ekran kartının üstündeki lcd panel kronik sorun olarak çalışmayabiliyor yazılımsal bir sıkıntı garantiye gidince düzeliyor tabi çok da gerekli bir şey değil benimki şuan çalışmıyor yazılımdan kaynaklı hiç de sıkıntısı yok (adamdan foto iste takılıyken çalışıyor mu diye)ne gibi sıkıntı yaratıyor lcd panel genelde tasarım 3d render vs gibi şeyler yapacağım çünkü
kararsı kaldım yagörüntü bakımından ekran kartının üstündeki lcd panel kronik sorun olarak çalışmayabiliyor yazılımsal bir sıkıntı garantiye gidince düzeliyor tabi çok da gerekli bir şey değil benimki şuan çalışmıyor yazılımdan kaynaklı hiç de sıkıntısı yok (adamdan foto iste takılıyken çalışıyor mu diye)
performansı etkilemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
harbi çok iyi btw, recep ivedik meşhur sahneyi koymuştum 10/10 .dkararsı kaldım yalcd panel şeysi güzel olduğu için aklımı çeliyor