MSI Suprim RTX 3070 8 GB vs Gigabyte Aorus RTX 3070 Master 8G

XenLucK

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba, 2. el ekran kartı alacağım. Şu an bu ikisi arasında karar kıldım fiyatları aynı ikisi de 8000 TL, garantileri bulunmuyor. Sizce hangi kartı almak mantıklı?

Merhaba, 2. el ekran kartı alacağım. Şu an bu ikisi arasında karar kıldım fiyatları aynı ikisi de 8000 TL, garantileri bulunmuyor. Sizce hangi kartı almak mantıklı?
hangisi yakışıklıysa ben olma aorus :D çünkü çok gösel

8000 fazla bu arada

Hocam neredeyse aynılar ama Suprim X bazı konularda daha iyi görünüyor. Gigabyte'ta farklı forumlarda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Sıcaklık sorunları vesaire varmış Aorustan tam performans alınamadığını yazmış arkadaşın birisi. Başka kaynaklarda Overclock konusunda kötü olduğu söylenmiş. MSI bir nebze bile olsa daha iyi dolayısıyla.

master 3070ti kullanıyorum gayet memnunum soruların varsa veya test merak edersen atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lcd panel sıkıntı yaratabiliyor ama

master 3070ti kullanıyorum gayet memnunum soruların varsa veya test merak edersen atabilirim

lcd panel sıkıntı yaratabiliyor ama
ne gibi sıkıntı yaratıyor lcd panel genelde tasarım 3d render vs gibi şeyler yapacağım çünkü

ne gibi sıkıntı yaratıyor lcd panel genelde tasarım 3d render vs gibi şeyler yapacağım çünkü
görüntü bakımından ekran kartının üstündeki lcd panel kronik sorun olarak çalışmayabiliyor yazılımsal bir sıkıntı garantiye gidince düzeliyor tabi çok da gerekli bir şey değil benimki şuan çalışmıyor yazılımdan kaynaklı hiç de sıkıntısı yok (adamdan foto iste takılıyken çalışıyor mu diye)
performansı etkilemez

WhatsApp Image 2023-07-17 at 12.02.06.jpeg

görüntü bakımından ekran kartının üstündeki lcd panel kronik sorun olarak çalışmayabiliyor yazılımsal bir sıkıntı garantiye gidince düzeliyor tabi çok da gerekli bir şey değil benimki şuan çalışmıyor yazılımdan kaynaklı hiç de sıkıntısı yok (adamdan foto iste takılıyken çalışıyor mu diye)
performansı etkilemez

Alıntıyı görüntüle
kararsı kaldım ya :D lcd panel şeysi güzel olduğu için aklımı çeliyor

İkisi de birbirinden güzel kartlar. LCD ekranı da Aorus'un gerçekten çok hoş oluyor kasa hemen yanındaysa. Ama bozulabiliyor. Yazılım konusunda sıkıntılı. Bende yaşadım, forumda sorun yaşayanda gördüm.

AMD tarafında bakır blok daha küçüktü, ısınma sorunu yaşamıştım ben. Nvidia tarafında hayvani bir blok var 3080-3090 için. 3070 için bir şey diyemeyeceğim ısınırsa şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri