Yardım Dying Light 2 Save Dosyam Silindi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,340
Mayıs ayından beri oynadığım Dying Light 2 save dosyam bugün birden yok oldu. Epic Games'ten GeForce NOW ile oynuyorum. +80 saat oynadığım save yok oldu çıldıracam ya. Bugün oyunu GFN üzerinden açmak istediğimde karşıma 2 seçenek çıktı tarih ve saati yeni olanı seçtim. Sağdaki Makineye İndir'i. Daha önceden de birkaç defa karşıma çıkmıştı o zaman da 2 saatlik save gitmişti ama geri toplamıştım. Şimdi komple save yok oldu. Lütfen boş boş klasik Epic Games vs yazmayın. İnternetteki her çözümü de yapamıyorum Win Defender kapatma vs.

makineye indir seçtiysen. belgelerimde olması lazım. şimdi oyuna girdiğinde yeni oyun dan mı başlatıyor. ve fiziksel olarak save dosyan yoksa. pc yi geçmiş zamana al dosyan geri gelir. bilgisayarım/sağ tıkla/sistem koruması/sistem geri yükleme

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
makineye indir seçtiysen. belgelerimde olması lazım. şimdi oyuna girdiğinde yeni oyun dan mı başlatıyor. ve fiziksel olarak save dosyan yoksa. pc yi geçmiş zamana al dosyan geri gelir. bilgisayarım/sağ tıkla/sistem koruması/sistem geri yükleme
geforce nowda oynuyormuş nasıl yapacak onu

• Beğen
geforce nowda oynuyormuş nasıl yapacak onu
makineye indirmiş save dosyasını
karşıma 2 seçenek çıktı tarih ve saati yeni olanı seçtim. Sağdaki Makineye İndir'i.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mayıs ayından beri oynadığım Dying Light 2 save dosyam bugün birden yok oldu. Epic Games'ten GeForce NOW ile oynuyorum. +80 saat oynadığım save yok oldu çıldıracam ya. Bugün oyunu GFN üzerinden açmak istediğimde karşıma 2 seçenek çıktı tarih ve saati yeni olanı seçtim. Sağdaki Makineye İndir'i. Daha önceden de birkaç defa karşıma çıkmıştı o zaman da 2 saatlik save gitmişti ama geri toplamıştım. Şimdi komple save yok oldu. Lütfen boş boş klasik Epic Games vs yazmayın. İnternetteki her çözümü de yapamıyorum Win Defender kapatma vs.
ben aynı durumu yaşadım steam de . bir giriyorum eşitleme hatası makineye indiriyorum bir giriyorum bulut çıkıyor kafam karıştı. ben daha önce bu görevi yapmıştım diyorum. bir kaç kere tekrarladı ve sonra sildim yarıda oyunu.

• Beğen
GFN ile oynuyorum. Gfn'de oynadığım pcye yapmam lazım bu da imkansız

GFN ile oynuyorum. Gfn'de oynadığım pcye yapmam lazım bu da imkansız
o zman gfn müşteri hizmetlerine ulaş. dosyam kayboldu diye. makineye indir deyince bulutu sildi o zaman

• Beğen
o zman gfn müşteri hizmetlerine ulaş. dosyam kayboldu diye. makineye indir deyince bulutu sildi o zaman
Şu anda sistem geri yükleme yapıyorum pek düşeceğini sanmıyorum. Ne kadar saat sürüyor bu

saat sürmez 20dk

• Beğen
  • Beğen
Zaten yarıda keserdim büyük ihtimal ssd bir daha kullanılamaz hâşe gelir ya da usb format gerekir hiç uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef geri gelmedi save
desteğe yaz belki bir çözümü olur

• Beğen
desteğe yaz belki bir çözümü olur
Epic'e yazdım gfn'ye yazın dedi. Turkcellin müşteri hizmetleri kadar berbat bir müşteri hizmetleri yok. Buraya kadarmış 80 saat oynadım hikayesine bayıldığım oyunun sonunu göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri