HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

Cortex

80+
Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar selam,

Sağlıksız olması önemli değil.
2 haftada 10 kilo verebileceğim bir yöntem lazım.15 gün değil 14 gün olması gerekiyor. Gerçekten gurur meselesi ve sağlıksız olmam inanın zerre önemli değil şuan benim için. Basit bir iddia için değil gurur meselesi. Bütün sorumluluk bana aittir. kafayı kırdım açıkçası her türlü öneriye açığım.

Şunu yap çok hızlı kalori yakarsın diyeceğiniz bir şey varsa da yazabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hani 2 hafta boyunca bayılma eşiğine gelene kadar aç kalmayı planlıyorum ciddiyetimi hesaplayın diye söylüyorum :D

Arkadaşlar selam,

2 haftada 10 kilo verebileceğim bir yöntem lazım.15 gün değil 14 gün olması gerekiyor. Gerçekten gurur meselesi ve sağlıksız olmam inanın zerre önemli değil şuan benim için. Basit bir iddia için değil gurur meselesi. Bütün sorumluluk bana aittir. kafayı kırdım açıkçası her türlü öneriye açığım.

hani 2 hafta boyunca bayılma eşiğine gelene kadar aç kalmayı planlıyorum ciddiyetimi hesaplayın diye söylüyorum :D
Dostum iki gurur yapacam derken sağlığından olma kim sana ne dedi kilonla ilgili birşeymi dedi bilmiyorum ama bu işin şakası olmaz kolay yol hiçbir zaman olmaz yarın diyetisyene gidiyorsun ekstra olarak hızına hız katmak istiyorsan spor salonuna yazılıyorsun bu kadar basit.

Arkadaşlar selam,

Ayrıca kendin için kilo vermelisin bir başkası bir şey dediği için değil.

Arkadaşlar selam,

!!!! SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAYIN BU TÜR ŞEYLER İÇİN !!!!
günde 1000-1200 kalori civarı tüket
çoğunluk protein ağırlıklı ye
arkandan it sürüsü kovalıyormuş gibi yapabildiğin kadar kardiyo yap
durmadan su iç

ben spora başladığım zaman 98 kiloydum 1 ayda 10 kilo gitti tartıda 88 oldum ama ne gitti diye sorarsan vücuttaki ödem gitti valla 100 gram yağ gitti ise o an şükür derim görüntü olarak 0 değişim vardı bu yazdıklarım belki 2 haftada günü kurtarmana yardımcı olur ama yapmaya devam ettiğin vakit bir mezar ayırt kendine insanları uğraştırma.

Dostum iki gurur yapacam derken sağlığından olma kim sana ne dedi kilonla ilgili birşeymi dedi bilmiyorum ama bu işin şakası olmaz kolay yol hiçbir zaman olmaz yarın diyetisyene gidiyorsun ekstra olarak hızına hız katmak istiyorsan spor salonuna yazılıyorsun bu kadar basit.

Ayrıca kendin için kilo vermelisin bir başkası bir şey dediği için değil.
Kral sen beni yanlış anladın :D Çocuk yaşta değilim herşeyin farkındayım inan bana. Yapmam gereken bir şey var ve yapacagım. Ama genede iyi niyetin için teşekkür ederim.
!!!! SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAYIN BU TÜR ŞEYLER İÇİN !!!!
günde 1000-1200 kalori civarı tüket
çoğunluk protein ağırlıklı ye
arkandan it sürüsü kovalıyormuş gibi yapabildiğin kadar kardiyo yap
durmadan su iç

ben spora başladığım zaman 98 kiloydum 1 ayda 10 kilo gitti tartıda 88 oldum ama ne gitti diye sorarsan vücuttaki ödem gitti valla 100 gram yağ gitti ise o an şükür derim görüntü olarak 0 değişim vardı bu yazdıklarım belki 2 haftada günü kurtarmana yardımcı olur ama yapmaya devam ettiğin vakit bir mezar ayırt kendine insanları uğraştırma.
Kabaca bir hesap yaparsak 14 günde 92 den 82 yamak için her gün kaç kalori yakıp kaç kalori almam lazım?

Kral sen beni yanlış anladın :D Çocuk yaşta değilim herşeyin farkındayım inan bana. Yapmam gereken bir şey var ve yapacagım. Ama genede iyi niyetin için teşekkür ederim.

Kabaca bir hesap yaparsak 14 günde 92 den 82 yamak için her gün kaç kalori yakıp kaç kalori almam lazım?
Sağlığın çocuğu felan yoktur hocam sizi yanlış anlamadım sizi küçümsemedimde sağlık bu hayattaki en önemli yaşama sebebinizdir size verebileceğim bir tavsiye yok kısa yoldan bunun uyarısını geçmek istedim karar sizin

Sağlığın çocuğu felan yoktur hocam sizi yanlış anlamadım sizi küçümsemedimde sağlık bu hayattaki en önemli yaşama sebebinizdir size verebileceğim bir tavsiye yok kısa yoldan bunun uyarısını geçmek istedim karar sizin
Teşekkürer herhangi birşeyden sorumlu değilsin tabii ki. Genede teşekkürler.

Hocam su orucu deneyebilirsin

Kalori alımı direk 0 sadece su içiyorsun

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar selam,

2 tane bounti bi dene snikırs

2 hafta riskli 1.5 haftayı geçme yeter günde 1 kilo verdirir ilk hafta sonraki haftada ödem bittiği için 1 kilodan az verirsin

Her ay 1 hafta yaparım su orucu bana iyi geliykr

Bunu değerlendircem eyvallah.
1 haftadan sonra tabi o 1 haftada vücuttaki ödeme bağlı ödem azsa 5 günde olabilir vücut ilk 3 gün zorlanır alışma için sonra hič açlık çekmezsin ben yemek videoları izlerdim acıkmazdım 1 haftadan sonra hafif spor koyarsan iyi olur ben ilk günden itibaren spor yapıyorjm su orucunda daha hızlı veriyorsin

Bir aydanda kısa bir sürede hatta bir ayın yarısı gibi bir sürede vücudunun %10 kadarı kütle kaybetmek aşırı saçma ve aşırı sağlıksız bir şey. Gurur meselesi diyorsun da, bunun riskleri getirebileceği şeylerin üstünden gelebiliceğine kesinlikle emin misin ? bunlarda okeysen benim önerim kardiyo(yürüyüş,koşu) ve çok az yiyerek aç kalmak olacak. Su diyetini önermem.

Sadece su iç ama çok da kas kaybedersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,785
Üyeler
184,980
Son üye
Sehriyar MC
Geri