175Boyun kaç
uzun zamandır profesyonel bisiklet sürüyorum üzerindeki grupset min altus olmalı biraz bütçeni yükseltebilirsinönerileriniz nelerdir? şehir içinde de sürecem ?
6500 TL'ye bulamazsın artık adam akıllı dağ bisikleti sıfır hele Altus set imkansız.uzun zamandır profesyonel bisiklet sürüyorum üzerindeki grupset min altus olmalı biraz bütçeni yükseltebilirsin
kısaca anlatmak gerekirse
vitesin markası shimano olucak
min 3x9 27 vites olucak
bisikletin 2018 den yeni olmasına dikkat et depoda dururken paslanma vs sıkıntı oluyor
birde aldığında bakımları tam değilse istanbuldaysan 1-2 yer öneririm onlara götürüp 500 lira civarına bisikletini
sıfır kondisyona getirebilirsin
aşağıda senin boyuna göre alman gereken kadroyu ekledim
eğer büyük yada küçük kadro alırsan bu sana kas ağrısı ve yorgunluk olarak dönücektir.
şimdiden iyi sürüşler.
Alıntıyı görüntüle
mesajı okumuyorsun sanımrım 2018 den yeni olsun yazdım 0 değil6500 TL'ye bulamazsın artık adam akıllı dağ bisikleti sıfır hele Altus set imkansız.
2018den yeni olsun demek 2. el olsun demek değil. Piyasada hala 2018 ve öncesinden kalma satılan SIFIR bisiklet mevcut.mesajı okumuyorsun sanımrım 2018 den yeni olsun yazdım 0 değil
valla ben çözüm sunuyorum sen olmazı konusuyorsun varsa tavsiyen ilet de arkadaşın işi görülsün2018den yeni olsun demek 2. el olsun demek değil. Piyasada hala 2018 ve öncesinden kalma satılan SIFIR bisiklet mevcut.
Ben de ikinci el öneririm ama konu sahibi ikinci el olur dememiş. Bulunduğu yeri de belirtmemiş.