İşlemcim Kaça Gider??

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
işlemcimi satıp yükseltmek istiyorum, işlemcim kaça gider? 1 yıldır kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi kutusu yok faturası hazır sistem aldığım için toplu olarak var yani fatura yok ssayılır galiba sadece stok fanı ve işlemcinin kendisi yok ne kadara gider sizce? işlemci R5 Pro 4650g

işlemcimi satıp yükseltmek istiyorum, işlemcim kaça gider? 1 yıldır kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi kutusu yok faturası hazır sistem aldığım için toplu olarak var yani fatura yok ssayılır galiba sadece stok fanı ve işlemcinin kendisi yok ne kadara gider sizce?
İşlemcinin modeli nedir

işlemcimi satıp yükseltmek istiyorum, işlemcim kaça gider? 1 yıldır kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi kutusu yok faturası hazır sistem aldığım için toplu olarak var yani fatura yok ssayılır galiba sadece stok fanı ve işlemcinin kendisi yok ne kadara gider sizce?
Galiba vahiy yoluyla işlemcini tahmin edicez.

işlemciyi yazmamış şaka gibi konu ya. faturayı fotokopi çektir ver bir şey olmaz.

pardon belirtmeyi unutmuşum.. (r5 pro 4650g)

2000-2500 lira piyasası var 2300e satabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence o kadar etmez maksimum ederi 2400 bana göre.
Bilmiyorum, sıfır fiyatından yola çıkarak hesapladım.

işlemcimi satıp yükseltmek istiyorum, işlemcim kaça gider? 1 yıldır kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi kutusu yok faturası hazır sistem aldığım için toplu olarak var yani fatura yok ssayılır galiba sadece stok fanı ve işlemcinin kendisi yok ne kadara gider sizce? işlemci R5 Pro 4650g
Nasıl 55 i geçmedi. Benimki 95 derece gördü bile. Genellikle 80 ve üstü çalışıyor hep. Ekran kartı kullanıyorum ama ben.

2-2,5 gibi yazarsın, pazarlık size kalmış artık. istersen 3 yaz şansa artık.

Geri