Çözüldü✓ i5 13400f +RTX 4070 Hazır sistem

vakur

80+
Reaksiyon skoru
6
Hangisini önerirsiniz?
Asrock B760M-HDV
5333 hz oc versiyon gayet guzel +989 tl fln yapıyor bütçen biraz daha varsa 4 slot ram ve 2 slot m2ssd giriş olan modellerden ala bilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangisini önerirsiniz?Asrock B660M PG Riptide 5333mhz(OC) RGB M.2

Asrock B760M-HDV
5333 hz oc versiyon gayet guzel +989 TL fln yapıyor bütçen biraz daha varsa 4 slot ram ve 2 slot m2ssd giriş olan modellerden ala bilirsin

Asrock B660M PG Riptide 5333mhz(OC) RGB M.2 4ram slotu var +1600tl gibi bişey yapıyor​

Asrock B760M-HDV
5333 hz oc versiyon gayet guzel +989 TL fln yapıyor bütçen biraz daha varsa 4 slot ram ve 2 slot m2ssd giriş olan modellerden ala bilirsin

Asrock B660M PG Riptide 5333mhz(OC) RGB M.2 4ram slotu var +1600tl gibi bişey yapıyor​

Sıvı soğutucu takmamasam işlemci sıkıntı yaratır mı?

Anakartı b760 yaptım, ram 2x16 yaptım ve bide sıvı soğutucu taktım. Bir sıkıntı yoksa sipariş edicem. Teşekkürler.
Sıvı soğutucu normal fiyatından çok pahalıya geliyosa soğutucuyu kendin alıp takabilirsin. Montajıyla uğraşamam nasıl yapacağımı bilmiyorum diyorsan al geç. Normalde hava soğutucular da o işlemciyi soğutur ama kasanın içinde güzel görüntü olsun, bi daha mı gelecem dünyaya diyosan sıvı soğutucu almanın da pek zararı yok

Sıvı soğutucu normal fiyatından çok pahalıya geliyosa soğutucuyu kendin alıp takabilirsin. Montajıyla uğraşamam nasıl yapacağımı bilmiyorum diyorsan al geç. Normalde hava soğutucular da o işlemciyi soğutur ama kasanın içinde güzel görüntü olsun, bi daha mı gelecem dünyaya diyosan sıvı soğutucu almanın da pek zararı yok
Montaj tecrübem olmadığı için siteden alacağım. Piyasasından pahalıya gelmiyor gördüğüm kadarıyla. Açıkçası biraz da heves ediyorum görüntüye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri