babylonnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
arkadaşlar yakın zamanda cs 2 yani cs ye büyük bi güncelleme gelecek ve ben de seçkin almayı düşünüyorum , alsam cs 2 de geçerli olur mu veya almam mantıklı olur mu ?
mantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyorarkadaşlar yakın zamanda cs 2 yani cs ye büyük bi güncelleme gelecek ve ben de seçkin almayı düşünüyorum , alsam cs 2 de geçerli olur mu veya almam mantıklı olur mu ?
alıcaksan paranıda çıkartmaya çalışcaksın amamantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyor
nasıl oluyor yani zarar etmemek için mimantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alıcaksan paranıda çıkartmaya çalışcaksın ama
2 ayda çıkar mı peki?mantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyor
alıcaksan paranıda çıkartmaya çalışcaksın ama
yani hemen hemen az da olsa çıkarırsın bende daha parasını çıkarmadım zaten çok oynuyorsan seviyorsan cs falan alabilirsinnasıl oluyor yani zarar etmemek için mi
2 ayda çıkar mı peki?
Oynayacak isen al, cs rekabetçi bi fps oyunu düzenli oynuyorsan al derim sonuçta kasa falan da düşüreceksin. Ayrıca daha zam yaparlar ilerde cs2'ninn gelmesiyle beraber öyle düşünüyorum. Hiç fps oyunları ile aran yoksa pek yanaşmaman gereken bir
teşekkür ederimhaftada 2 kasa düşüyor, 2 kasanın ortalama fiyatı 50 liraya yakın bir şeyler oluyor genelde (çok şanssız değilsen) yani 6 haftaya yakın bir sürede seçkin parası çıkıyor o şekil hesapla