Çözüldü✓ 4070 Ti OC alınır mı?

Nauya

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartı olarak PNY GeForce RTX 4070 Ti alacaktım ama biraz bakınca aynı modelin OC versiyonunu gördüm. Hangisi daha iyi oyun performansı verir?
İşlemci: Amd Ryzen 7 7800x3D
360mm sıvı soğutma var

Ekran kartı olarak PNY GeForce RTX 4070 Ti alacaktım ama biraz bakınca aynı modelin OC versiyonunu gördüm. Hangisi daha iyi oyun performansı verir?
İşlemci: Amd Ryzen 7 7800x3D
360mm sıvı soğutma var
OC versiyon ile arada en fazla 2-3 FPS'lik bir fark olacaktır. Karti sadece oyun amaçlı alıyorsanız eger size tavsiyem 7900 XT almanız.

Link atar mısın? Ve kartın görüntü kalitesi nasıl 4K yapar mı?
Evet, VRAM açısından butun cozunurluklerde 4070 Ti'a göre daha iyi performans verecektir ve daha uzun ömürlü olacaktır.

Evet, VRAM açısından butun cozunurluklerde 4070 Ti'a göre daha iyi performans verecektir ve daha uzun ömürlü olacaktır.
Kart Amd olduğu için sorun yaşamam değil mi?
İlk bilgisayarımı toplayacağım. Bu yüzden güzel ve uzun süre sorun çıkarmayacak bi bilgisayar istiyorum.
Forum sitelerinde Amd kartlarda sorunlar çıktığı yazılmış o yüzden Amd kartlara pek bakmıyordum.

Kart Amd olduğu için sorun yaşamam değil mi?
İlk bilgisayarımı toplayacağım. Bu yüzden güzel ve uzun süre sorun çıkarmayacak bi bilgisayar istiyorum.
Forum sitelerinde Amd kartlarda sorunlar çıktığı yazılmış o yüzden Amd kartlara pek bakmıyordum.
Kartla sorun yaşamazsınız fakat linkini attigim satıcıya pek guvenemedim, kusura bakmayın belirtmedigim için. Biraz daha çıkıp buradan almanızı öneririm.

Kartla sorun yaşamazsınız fakat linkini attigim satıcıya pek guvenemedim, kusura bakmayın belirtmedigim için. Biraz daha çıkıp buradan almanızı öneririm.

Teşekkür ederim.
Son bir sorum var aynı kartın xtx modelimi yoksa bu mu daha iyi?

4070 Ti'la darboğaz yapmıyosa bu kartla da yapmaz diye düşünüyorum
Hocam eger yaparsa bile ufak ufak olur buda sikinti cikarmaz zaten dlss 3 destekli oyunlarda islemci nekadar kotu olursa olsun dlss 3 darbogazi kapatir cok sıkıntı cıkmaz fakat oc ye para vermeye gerek yok normali daha mantikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri