Yardım ilk defa Elden ring oynuyorum ne yapıcam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Cünyır

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,790
1690434285282.png

ne yapabilirim hiç bilmiyorum ilk bossa öldüm mağara gibi biyere attı çıktım burdayım

edit: meyve topluyorum sadece ve atlı deyus ölmüyor

Son düzenleme:
Etrafta bir süre kendi gücünde moblarla grind atmanı tavsiye ederim.
Şu an bulunduğun yerden dümdüz gidince bir dungeon çıkması lazım karşına. Biraz güçlüler ama halledilemeyecek gibi değil.
Kilisedeki cadıdan ruh çağırma zilini alman yararına olacaktır.(Zira Margit The Omen isimli arkadaş companion olmadan çok zor anlar yaşatabilir.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterince güçlendiğini hissettiğin zaman istikamet Stormveil Castle. Burası ana hikayedeki ilk bossun ile karşılaşacağın yer. (Margit The Omen) Daha önce bir souls-like oyun oynamadıysan sabırlı olmanı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten seni bezdirecek ama bu arkadaşı alt etmenin verdiği haz bambaşka. :)
Herhangi bir sorunun olursa veya bir yerde takılırsan etiketleyebilirsin. İyi eğlenceler.

Etrafta bir süre kendi gücünde moblarla grind atmanı tavsiye ederim.
Şu an bulunduğun yerden dümdüz gidince bir dungeon çıkması lazım karşına. Biraz güçlüler ama halledilemeyecek gibi değil.
Kilisedeki cadıdan ruh çağırma zilini alman yararına olacaktır.(Zira Margit The Omen isimli arkadaş companion olmadan çok zor anlar yaşatabilir.)

Yeterince güçlendiğini hissettiğin zaman istikamet Stormveil Castle. Burası ana hikayedeki ilk bossun ile karşılaşacağın yer. (Margit The Omen) Daha önce bir souls-like oyun oynamadıysan sabırlı olmanı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten seni bezdirecek ama bu arkadaşı alt etmenin verdiği haz bambaşka. :)
Herhangi bir sorunun olursa veya bir yerde takılırsan etiketleyebilirsin. İyi eğlenceler.
grind ne bide atlıdan geçilmiyor 4. ölüşüm :d

Sarı checkpointleri takip ediceksin, 3 yada 4. cü sarı checkpointte Atını vericekler

Sarı checkpointleri takip ediceksin, 3 yada 4. cü sarı checkpointte Atını vericekler
bu checkpointler sarı yerde olanlarmı ince bişi

1690435279027.png

dungeon burasımı @Maxima

1690435348725.png

şöyle bir şey ilk checkpoint ilk attığın fotoda ilerdeydi karşısında adam var, üstünde iz gibi bir şey var zaten en yakın hangisiyse onu gösteriyor.

bu checkpointler sarı yerde olanlarmı ince bişi

Alıntıyı görüntüle
dungeon burasımı @Maxima
Hayır bir mağara bulacaksın içeride taştan yaratıklar var, bazıları duvarda asılı duruyor hatta

grind ne bide atlıdan geçilmiyor 4. ölüşüm :d
Atlı arkadaş yeni oyuncu avcısı öldürmek neredeyse imkansız sonradan uğrayacaksın ona hiç uğraşma bile yanından geç git

@Maxima @EpikSemih 3 saattir base gibi bişi var onları kesmeye calışıyorum ama sonda bi adam var ne yapsam işlemyio bi vuruyo ölüyom

yeniden başlıcam bu karakter bozuk

Beyler oyunu yüklemede sıkıntı yaşıyorum. Yükleme başlatıyorum güncelleniyor ekranında yarıda takılı kalıyor. Bir fikriniz varsa banada yardım edin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri