Çözüldü✓ Derin dondurucu çalışınca ekran git gel yapıyor.

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
584
Sorunum biraz komik gelebilir. Derin dondurucu çalışınca ve durunca ekranım git gel yapıyor. Üçlü priz kullanıyorum bu git gelin sebebi nedir ve ekran kartına bir zararı var mıdır? Kasada hiçbir şey olmuyor. no signal yazısı çıkmıyor. Direkt ekran kararıyor geri geliyor.

Sorunum biraz komik gelebilir. Derin dondurucu çalışınca ve durunca ekranım git gel yapıyor. Üçlü priz kullanıyorum bu git gelin sebebi nedir ve ekran kartına bir zararı var mıdır? Kasada hiçbir şey olmuyor. no signal yazısı çıkmıyor. Direkt ekran kararıyor geri geliyor.
tek prizden fazla akım geçince öyle olur bendede vantilatörü takıp çıkarınca oluyor. fişi başka prize çekersen düzelir

Ani akım geçişlerinden her türlü parça yanabilir
Dedim gibi pcde hicbisi olmuyor ledlerde fanlarda ekran git gel yapıyor sadece öyle bişi olsa pcbin ledleride git gel yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek prizden fazla akım geçince öyle olur bendede vantilatörü takıp çıkarınca oluyor. fişi başka prize çekersen düzelir
Hocan peki güçlü bir şalter takarsam düzelir mi?

Dedim gibi pcde hicbisi olmuyor ledlerde fanlarda ekran git gel yapıyor sadece öyle bişi olsa pcbin ledleride git gel yapar

Hocan peki güçlü bir şalter takarsam düzelir mi?
Hayır sadece farklı fişe tak direkt düzelecek

Benim evimde her elektronik eşya için prizlerde bundan var bunu kullanabilirsin.

Benim evimde her elektronik eşya için prizlerde bundan var bunu kullanabilirsin.
Duvardaki prizlere bunu takıyorsun. Kabloyu da buna.

Derin dondurucu ile aynı fişe takılı değil PC. Sadece aynı odada
o zaman evdeki tesisat paralel baglanti ile degil 8.sinifta hocam soylemisti bizim yazliktaki evde de sohben acilinca lambanin isik seviyesi dusuyor genellikle eski evlerde oluyor pc yi baska bir odaya al oyle dene o zaman gidip gelmesse benim dedigim gibi son olarak power supply bu durumlar icin yapiliyor kisa vade de sorun olmazsa uzun vade de sorun olur diye dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri