Tabi görür giriş seviyesinde güzel cihaz ama fazla para verilmez, vereceğine zaten Air M2 alırsın her anlamda daha iyi olur. Arada 5K fiyat farkı var fark dert değil dersen direkt Air al hatta.Merhabalar macbook neo almayı düşünüyorum öyle safaride dolanayım video izleyeyim film izleyeyim kafasındayım iş görür mü
Alınmaz air m2 çözersin 16gb ramli kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.Merhabalar macbook neo almayı düşünüyorum öyle safaride dolanayım video izleyeyim film izleyeyim kafasındayım iş görür mü
Ne kadar ortalama fiyatıAlınmaz air m2 çözersin 16gb ramli kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.
Air daha mı iyidir ama ona yakın air var m2 o iyi midirTabi görür giriş seviyesinde güzel cihaz ama fazla para verilmez, vereceğine zaten Air M2 alırsın her anlamda daha iyi olur. Arada 5K fiyat farkı var fark dert değil dersen direkt Air al hatta.
Her anlamda farkını görürsün tabii ki daha iyidir. Arada 5K fiyat farkı var gördüğüm kadarıyla verebiliyorsan düşünmeden Air al direkt.Ne kadar ortalama fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Air daha mı iyidir ama ona yakın air var m2 o iyi midir
Pek de yan site sayılmaz tamamen ayrı firmalar ama Apple onayı var alışveriş yapılabilir.apple'ın yan sitesi sayılır:
![]()
MacBook Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
En yeni MacBook modellerini eğitim indirimiyle keşfedin. Güçlü performansı ve taşınabilir tasarımıyla ihtiyaçlarınıza en iyi uyumu sunar.www.pt.com.tr