Valorant HWID kaldırma? (hile açmadım kilitlemeyin)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

an0maLYYY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Öncelikle arkdaşlar hile açmadım. Kimse burda gelip boş yapmasın. Ahmaklığıma geldi skinchanger açmak istedim, açarken ban sebebi olucağını düşünmemiştim. Hele HWID ban hiç beklemiyodum. Bu yüzden moderatörler onaylarsa sevinirim. Skin changer da hile değil mi diye sorabilirsiniz ama kimsenin emeğiyle hakkıyla oynamaığım için hile olarak sayılmaz bence. Sorum şu kaldırmanın bi yolunu bilen varsa ücretisz bi şekilde anlatabilir mi?

Öncelikle arkdaşlar hile açmadım. Kimse burda gelip boş yapmasın. Ahmaklığıma geldi skinchanger açmak istedim, açarken ban sebebi olucağını düşünmemiştim. Hele HWID ban hiç beklemiyodum. Bu yüzden moderatörler onaylarsa sevinirim. Skin changer da hile değil mi diye sorabilirsiniz ama kimsenin emeğiyle hakkıyla oynamaığım için hile olarak sayılmaz bence. Sorum şu kaldırmanın bi yolunu bilen varsa ücretisz bi şekilde anlatabilir mi?
Skinchanger'da hile türlerinden birisidir zaten, para vermeden paralı olan skinleri kullanmıyor musun?

Skinchanger'da hile türlerinden birisidir zaten, para vermeden paralı olan skinleri kullanmıyor musun?
kimsenin emeğiyle hakkııyla oynarmıyorum ve sadece bende gözüküyor. dediğim gibi eğer bilmiyorsan boş yapma lütfen

Skin changer normal hilelerden daha kötü direk firmaya zarar veriyorsun

kimsenin emeğiyle hakkııyla oynarmıyorum ve sadece bende gözüküyor. dediğim gibi eğer bilmiyorsan boş yapma lütfen
Hocam o skine para verenlerin hakkına girmiş olmuyor musunuz? Kimsenin hakkıyla oynamıyorum dediğiniz için söyledim sadece.

En mantıklısı RIOT'a destek talebi açıp HWID ban olduğunu bilmiyordum falan bir şeyler söyleyip ban açılmasını talep etmek bence.

hwid ban biraz sıkıntı, direkt donanım koduna ban atıyorlar... kaldırabilir misin bilemem. galiba 3 ay beklemen gerekliydi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri