Paribu Cineverse Sinemalarında CGV Movie pass (107 CGV para + Mısır)-89 TL

Hayır. Alt alta sıralıyorlar zaten. "Mısır:" diye yazar, o kod işte.
Örnek;
CGV: ST12345678910
Mısır: ST12345678910
bende Kupon Kodu: ....
bi de Sipariş kodu: .... var sipariş kodu olan mı mısır oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır. Alt alta sıralıyorlar zaten. "Mısır:" diye yazar, o kod işte.
Örnek;
CGV: ST12345678910
Mısır: ST12345678910
ha tamam qr kod kısmına girince gözüktü mısır olarak teşekkürler

mesela imax bileti 160tl, bu kupondan iki adet almam gerekiyor, ve imax biletini öyle satın almam gerekiyor doğru mudur?

firsat.me sitesine üye olup alıyoruz sanırım değil mi ? alan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1690472075197.png

paribu cineverse'nin 100tlye sattığı pakete ek 7 tl daha verip 90tlye satıyor anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
referanslı linkten almak bana fayda sağlıyormu

Arkadaşlar referans olayı yasak sanırım forumda ancak problem değil, aklınızda olsun 2 kişi gidecekseniz diğer arkadaşınızı referans ile kayıt ettirip aldırın bileti, 50 tl daha sonra kullanmanız için indirim veriyor site. Önceden sizin en az 1 alışveriş yapmış olmanız gerekli bunun için ona dikkat edin. Ben öyle yaptım ertesi gün referans ödülü verdi site tekrar bu paketi aldığımda 39 tl'ye gelmiş oldu paket.

mesela imax bileti 160tl, bu kupondan iki adet almam gerekiyor, ve imax biletini öyle satın almam gerekiyor doğru mudur?
Evet iki adet alabilirsin, imax ve goldclassta geçiyor bildiğim kadarı ile

Son düzenleme:
Arkadaşlar referans olayı yasak sanırım forumda ancak problem değil, aklınızda olsun 2 kişi gidecekseniz diğer arkadaşınızı referans ile kayıt ettirip aldırın bileti, 50 TL daha sonra kullanmanız için indirim veriyor site. Önceden sizin en az 1 alışveriş yapmış olmanız gerekli bunun için ona dikkat edin. Ben öyle yaptım ertesi gün referans ödülü verdi site tekrar bu paketi aldığımda 39 TL'ye gelmiş oldu paket.
Bu 107 CGV para dediği şey 107TL mi oluyor? Eğer öyle ise halk günü fiyatıyla bilet aldırıyor mu?

Ben siteyi önceden biliyordum hatta oppenheimer çıktığında alıp gidecektim de kuzeni bekliyorum onla gideceğiz, yalnız ufak bir sorum var. Örneğin gişe fiyatı 120 tl olsun filmin, 107 TL olanı aldıktan sonra 13 lirayı kasada kartla falan tamamlayabilir miyim? Bu bilgi lazım bana.

Şimdi arkadaşlar, benim CGV Cinema Club üyeliğim yok. Açmaya çalışıyorum ancak hata veriyor; böyle bir kullanıcı olduğu söyleniyor. Ailedeki farklı telefon numaraları ve e-postalar ile denedim, ancak olmuyor. Şifremi unuttum seçeneğini deniyorum, fakat o da gelmiyor. Bir türlü kayıt olamadım. Çözümünü bilen var mı?

Şimdi arkadaşlar, benim CGV Cinema Club üyeliğim yok. Açmaya çalışıyorum ancak hata veriyor; böyle bir kullanıcı olduğu söyleniyor. Ailedeki farklı telefon numaraları ve e-postalar ile denedim, ancak olmuyor. Şifremi unuttum seçeneğini deniyorum, fakat o da gelmiyor. Bir türlü kayıt olamadım. Çözümünü bilen var mı?
Up. Cevabını bulamadım. Yardım olabilecek var mı?

Geri