❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar - i5 13600K İşlemci Sepette 8.839,15 TL

Fiyatı fena değil. İsteyenler rakibi Ryzen 5 7600X'e de bakabilir. İkisi arasında ciddi fark olup olmadığını bilemiyorum da sanırım ciddi fark yoktu.

i5 Sistem sanıp linke girdim.. 8800Tl fiyata bir işlemci olur mu ya
11600k kullanmıştım zamanında bu k serisi tam bir canavar z90 serisi kartlarla oc hız aşırtmayla zirveye çıkartıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı fena değil. İsteyenler rakibi Ryzen 5 7600X'e de bakabilir. İkisi arasında ciddi fark olup olmadığını bilemiyorum da sanırım ciddi fark yoktu.
yanına anakart ile alacağın rami de düşünüyor musun? 7600x kendi markasıyla rrakip olsun

11600k kullanmıştım zamanında bu k serisi tam bir canavar z90 serisi kartlarla oc hız aşırtmayla zirveye çıkartıyor
K serisi evet çok iyi ama zamanında 8000Tl ye komple set alıyorduk. hemde en son nesil işlemci ve zamanında üst segment olan ekran kartlarıyla birlikte. şimdi ise sadece bir işlemci alıyoruz. dolar da zaten 27 olmuş pc toplanmaz bu zamanda

yanına anakart ile alacağın rami de düşünüyor musun? 7600x kendi markasıyla rrakip olsun

İsteyenler bakabilir şeklinde belirttim. Bazı kişiler işlemcim illaki Ryzen serisi olsun diyebiliyor. Onun için alternatif belirtmek istedim. Kaldı ki kendi markasıyla nasıl rakip olsun? Ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım. Rakibi Intel işte :D Intel ile kıyaslama yapılır.

K serisi evet çok iyi ama zamanında 8000Tl ye komple set alıyorduk. hemde en son nesil işlemci ve zamanında üst segment olan ekran kartlarıyla birlikte. şimdi ise sadece bir işlemci alıyoruz. dolar da zaten 27 olmuş pc toplanmaz bu zamanda
abicim sen hangi ülkede yaşıyon. geçen sene aldığın telefon veya başka b.ir şey kaç katı olmuş bir de bak geçen sene toplanan sistemler ile bu sene topllanan sistemler arasında o kadar fark var mı ondan sonra eleştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsteyenler bakabilir şeklinde belirttim. Bazı kişiler işlemcim illaki Ryzen serisi olsun diyebiliyor. Onun için alternatif belirtmek istedim. Kaldı ki kendi markasıyla nasıl rakip olsun? Ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım. Rakibi Intel işte :D Intel ile kıyaslama yapılır.
akakçeye gir 7600x aldıktan sonra yanına ddr5 anakart ve ram de koymaya çalış bi fiyata bak. sonra rakibi intelle karşılaştır bakalım farkı anlayacaksın. intelde ddr5 zorunluluğu yok yalnız

Ya Allah iyiliğini versin. 🤣 Bence güzel fiyatı var.

Ben niye hazır sistem sanıp bi an şoka girdim ama bu fiyata bu işlemci gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,094
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri