❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 RTX 4050 i5-12500H 8/512 Windows 11 28.859 TL (6 Ay Taksit)

bu bilgisayarın 16 ramli versiyonuna sahibim kasımda 30kya almıştım fiyatı iyi bence alınır memnunum bilgisayardan

Arkadaşlar bilgisayar f/p olabilir ama servise işiniz düşerse geçmiş olsun, çok ilgisiz ve bilgisiz bir servise sahip, sms infocomm, acer ve asusun teknik servisi, ben 3 ay boyunca çok stresli bir süreç geçirdim umarım sizin sorunlarınızı hemen çözerler. Cihaza tenik servis dışında ram ve ssd takılırsa garanti dışı kalıyor bilginize, eğer siz yine de kendiniz takacaksanız eğer teknik servise gönderdiğinizde kendi taktığınız ram ve ssdleri sökün öyle gönderin.

Arkadaşlar bilgisayar f/p olabilir ama servise işiniz düşerse geçmiş olsun, çok ilgisiz ve bilgisiz bir servise sahip, sms infocomm, acer ve asusun teknik servisi, ben 3 ay boyunca çok stresli bir süreç geçirdim umarım sizin sorunlarınızı hemen çözerler. Cihaza tenik servis dışında ram ve ssd takılırsa garanti dışı kalıyor bilginize, eğer siz yine de kendiniz takacaksanız eğer teknik servise gönderdiğinizde kendi taktığınız ram ve ssdleri sökün öyle gönderin.
Bir kaç yıl önce bir tanıdığa aldığım acer 3050 li laptop sormuştum ram takviyesi için sorun olmaz demişti servis kendim değiştirdim değişti mi acaba . Servislerde artık şansa döndü kiminin işi güzel çözülüyor kimi de sende ki gibi sıkıntılı en bir arkadaşa asus b650m-k aldık arızalı çıktı değişim yerine tamir yaptılar ben olsam uğraşırdım ama arkadaş kalsın dedi . Öyle veya böyle olayı durduk yere hak arama mücadelesine çeviriyorlar.

Bende sipariş verdim de yanina 8 gb Ram almayı düşünüyorum bana ram önerisi yapabilirmisiniz

Bende sipariş verdim de yanina 8 gb Ram almayı düşünüyorum bana ram önerisi yapabilirmisiniz
Samsung M425R1GB4BB0 CQK0L 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram ürünün içerisinde gelen ram sanırım buymuş, laptop geldiğinde bakıp ona göre bu modelden sipariş verebilirsiniz. Ben 2x16 curial ram aldım direkt

aynı bilgisayarı kullanıyorum. 32 ram 1tb olarak yükselttim kendim gayet iyi bir bilgisayar ısınma olarak hiç sıkıntı çekmedi gayet iyi fanları

aynı bilgisayarı kullanıyorum. 32 ram 1tb olarak yükselttim kendim gayet iyi bir bilgisayar ısınma olarak hiç sıkıntı çekmedi gayet iyi fanları
Servis dışı yükseltmelerde garanti dışı olduğu söylenmekte siz servise mi gönderdiniz kendiniz mi yaptınız acaba bir de 2.boş bir ssd slotu mevcut mudur?

Servis dışı yükseltmelerde garanti dışı olduğu söylenmekte siz servise mi gönderdiniz kendiniz mi yaptınız acaba bir de 2.boş bir ssd slotu mevcut mudur?
ben kendim yükselttim garanti dışı kalacağını sanmıyorum aynı hz aynı cl aldım ssd slotu mevcuttu ekleme yaptım bende

ben kendim yükselttim garanti dışı kalacağını sanmıyorum aynı hz aynı cl aldım ssd slotu mevcuttu ekleme yaptım bende
Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm servise göndermeniz gerekiyor kendiniz ekleme yaparsanız garanti dışı kalmaktadır dediler bilginize.
Hangi model ram aldınız
https://www.n11.com/urun/crucial-ct...-cl40-notebook-ram-6498083?magaza=garajonline bundan almıştım ama fiyat aşırı uçmuş ben aldığımda 1200 TL idi

Hangi model ram aldınız
Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm servise göndermeniz gerekiyor kendiniz ekleme yaparsanız garanti dışı kalmaktadır dediler bilginize.

https://www.n11.com/urun/crucial-ct...-cl40-notebook-ram-6498083?magaza=garajonline bundan almıştım ama fiyat aşırı uçmuş ben aldığımda 1200 TL idi
@xxisaxxq arkadaşın attığını aldım
@Jaegerjaguez pek önemsemedim ben sorun olmaz diye düşünüyorum

Rica ederim. RAM'i aldıktan sonra cihazla servise göndermek daha iyi olur. Yazdığınız gibi garanti durumu sorun oluyor (devre dışı kalıyor direkt).

8 GB.
16 GB.
hocam rahatsız ediyorum ama bu laptop için bir de sizden 1 tb ssd önerisi alabilir miyim rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri